Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci priprema se teren da se muze poslije izbora! E pa ti blair witch ima da motiku da sisas i da vracas sama taj MMF zajedno sa tvojom skvadrom sa kojima si u talu!
Jedina normalna opcija za glasanje na sljedecim izborima je NASA STRANKA. A ko hoce da glasa opet za SDA, SBB, SDP, DF dabogda umro dan pred izbore!!
@Jollyjoker Teren je spreman još od završetka rata, malo se sredi drenaža s vremena na vrijeme i to je to uglavnom. Kolega ne čuje te ova, Švedska je far away.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad je prava tema komentatori dobiju inspiraciju i pokažu visoki kvalitet
"U čemu je problem da povučete podatke iz RS-a i iz FBiH i napravite izvještaj za poljoprivredu", navela je Cvijanović" Problem je u tome sto si jednom dokazala pored svog znanja veliki neznanje.Ako se sjetimo sta je izjavila i kako joj se ambasador Italije smijao,dovoljno je reci, i da ne govorim o drugim stvarima.Njoj se ne smije vjerovati, bila ona lijepa ili ruzna na prvi pogled.
Jesmo juzni ko pace, rodila majka
brkovi se razvukli od dragosti....eto love
drugim rijecima i dugim recenicama kaze da zivi na KREDIT!
kredit nation, uhljeb nation, sadaka nation majkemi, nista drugaciji od cigana nismo
Tito kada se zaduživao sve se vidjelo. Nikne put, pruga, hidroelektrana,...Narod je iz godine u godinu sve bolje živio. Ovi se zadužuju sve više i više a nama sve gore i gore. Putevi su napravljeni ali se to ne vidi.
pa zar vi niste ' drzava' ? cuj za BIH? kako sami pobijate ono sto ste rekli, ali narod zatucani ne konta to. DRŽAVA BIH!!!
Jedina normalna opcija za glasanje na sljedecim izborima je NASA STRANKA. A ko hoce da glasa opet za SDA, SBB, SDP, DF dabogda umro dan pred izbore!!
to je jedino sto znate dizat kredite.
Ojhaaa nova zaduživanja se predstavljaju kao uspjeh.
da SDA nije podržala Duduka da uzme kredit MMFa druga bi se sad pjesma pjevala. SDA je ovu državu u crno zavila zapamtite to!!
Pa jarane i SDA treba taj kredit kao SNSD
To je uspjeh prosjecnog Bosanskog politicara. Zaduzis se i postanes jos jaci
JOOOJ BAKIRE SJEME TI SE ZATRLO. NE TREBA UZIMATI KREDITE OD MFFa NEK POCRKA GOVNA GENOCIDNA. NEK SLAMU JEDU AKO CE NAM SRBOVATI
RUZDO VLAHU nije ovdje rijec o Bakiru nego o ovom vasem travescitu i laktaskom vepru.Pa bih pozelila da se prvo njima sjemena zatru i takvim poput tebe koji ih podrzavaju