Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel' vama iz rs jasno da ste dosadili svima na ovim prostorima sa svojim zapomaganjem kako vas niko ne razume?! šta hoćete? niste država i nikad nećete biti. i tačka.
kad se probudiš vidjećeš da je stvarnost puno drugačija nego su te učili. i tačka.@Separatista
Uzjaho nas ziv seljak, ne da prdnut, a kamo li disat.
Pa zar nema niko muda bilo Srbin Bilo Hrvat Bilo Bosnjak da vise kaze ovim svim kretenima da je dosta da ovaj narod vise hoce samo da normalno zivi i da ima posao. Sramota
Mislim da im je jos samo ostao ovaj referendum sta ce kasnije naci da nas guse.Sta im nece opet valjat odgovarat pa da skrenu sa prave teme jad bjeda i nerad
hoće li biti tog rata da kupujem konzerve?
I kako ti da imaš mirisnu plodnu bašču kad ti se preko međe đikan valja u svom krmetnjaku i uživa u smradu istog. Stalno te potkrada, mrzi te, ljubomoran i čeka priliku da te napadne jer mu se ne sviđa ta tvoja ljepota i red. Ti nemaš kud, smrad je tu, vonja, on neotesan neće drugačije nego još i laje preko plota. Nit ga trpit nit ga otjerati.
Cuo sam da stedi lovu za sex change operaciju. Zeli konacno da izgleda kao zena.
Ja Papkuse!!Volim kad ima ovakvih koji rade protiv BIH..Glupa kao K..ac..
Zvaljo jel dosta o referendumu.Jel bilo sexa sinoc to nam pricaj
juneca glava
Halo konjasta,ohladi malo,prokuhaces