Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna Tvorevina koči evropski put BiH.
Ukida se Genocidna Tvorevina.... i ulazimo u EU...... lol , xd
najbolje rijesenje je potpuno ukidanje takozvane rs.jedino tako stvrai mogu krenuti nekim Normlnim tokom
....tako je ,nije Tachi budala kad kaže nema RS na Kosovu,a laktaški glavonja zapjenio ko epileptičar,našo se uvrjeđen pred istinom.
Pokusaj necim drugim prepadat
ma jel se to neko ukakio
Vase price i lazi se mozda primaju u vasoj kasabi i tamo mozete glumiti neke baje ali izvan toga ta je prica presmjesna i odavmo procitana nikom bitna, citav svjet lud sam baja i njegova metla pametni
Ma sta kazete gospodine Zeljko???? Ma hajte maolim vas.....gospodine Zeljko pa vi ste genocidni u svakom pogledu a to zna i svjet...zasto onda svi ti pokusaji lazi i obamana??? A da daaa...zato sto je Laž u samom bicu srbina....niko ne laze bolje nego srbin i najgore od svega je to sto vi sami vjerujete u sve te lazi! Al ne vjeruje vam niko osim vas samih!!!
Realno, da nije BiH, RS bi bio Sjeverna Koreja ali bez balistickih raketa.
Lijepi strah genocidasa
Vidi jebaca iz genocidne rvorecine...ona ko bajagi nesto o Bonskim ovlastima...znas li gdje Bon
Prpaa...
Rece unuka cetnickog vojnika.
Ljepojka, ona mene podsjeća na Šojića ne može sastaviti dvije rečenice a da se ne provali. Ona je najjača kada izjavi da je vlast u dodiklandu produžila život građana.
Prpa batoo
Bonske ovlasti mogu zakociti samo vas seljacki sovinizam i pokazati gdje vam je mjesto. Zeljko ...
Ne trebaju vama ničije ovlasti da kočite progres ove zemlje.
Bonske ovlasti dijelom su Dejtonskom sporazuma, pa ko ih neće, taj je protiv Dejtona. Zapravo je izborna volja, RS-a kako je Cvijanovička naziva, da se koči svaki napredak BiH prema svemu, kako bi se pokazalo da je BiH neodrživa zemlja. Lažete Cvijanovićko kao i uvijek.
Kakva demagogija i laz.Formiras rezervni sastav policije,likvidiras politicke i druge protivnike,negiras drzavu,nepostujues odluke Ustavnog suda,saradjujes sa ruskim teroristickim skupinama sa europskih crnih lista.Onda se pozivas da si za europski put BiH.