Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Frilissa.ga
Ja joj predlažem da se okrene tome da svi građani bolje žive zajedno sa izgradnjom i da se smanji razlika u standardu između vlastele koji uživaju život i mnogobrojno siromašnih koji jedva sastavljaju kraj s krajem , umiru gladni i vjećno dužni , dok nas MAFIJU jaši zadužuju milijardama !
A šta je sa miss rs-a Majkić ?
Kaže Cvijanović da će Na ,,Međunarodnom planu,, a RS je ENTITET čija saradnja doseže vrh države BiH i ni milimetra više ! , a Čvijanović se pokušava predstavljati kao država ! INZKO POKUŠAJ OBJASNITI PREDSTAVNICIMA VLASTI ENTITETA RS ŠTA SU ONI I GDJE PRIPADAJU I DA NIKAD VIŠE NE UPLIĆU DRUGU DRŽAVU , A TO JE SRBIJA , U POLITIČKE ODNOSE U BIH , JER JE ENTITET RS SASTAVNI DIO SAMOSTALNE I NEOVISNE DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE.
A CVIJANOVIĆ PRIČA DA ĆE BITI NEKA POZITIVNA SPONA USAGLAŠAVANJA ENTITETA SA DRŽAVOM , A NEČE DA ISKRENO KAŽE DA ĆE I DALJE BITI NAJOBIĆNIJI DODIKOV POSLUŠNIK !
DOKAZ DA JE DOKAZ JEDINI I ISKLJUČIVI VLADAR MANJEG BIH ENTITETA !
Željko Cvijanović se zakleo da će i dalje biti najposlušniji svom šefu Dodiku jer možda naredni mandat bude nominovan u Predsjedništvo BiH !
KAŽE ŽELJKO CVIJANOVIĆ DA IZBOR DOŽIVLJAVA KAO ZA SVOJE PRIZNANJE ZA RAD U PROTEKLOM PERIODU! JA POTVRĐUJEM DA JE ZASLUŽNA ZA POSLUŠNOST ISKAZANU DODIKU I DA JE U TOME NAJUSPJEŠNIJA !
Položila zakletvu da će što više,krast,krast,krast i samo krast...
Ljubi te deda Arsenije. E vidi uniforme ovom sekjuritiju...haha. Pa oni na silu hoce da budu Rusi. Kako kaze u "Otac na sluzb putu"... Draze mi je rusko govvno neko americka pita hahah Koji pacenici majko mila
Banja Luka / Dan Republike Srpske 9.1.2016. https://youtu.be/5TH8Sj6G1Q4
Нек на српској блиста грани братске слоге златан плод, Боже спаси, Боже xрани(*) српске земље, српски род!(*
Sretno Srpska ! Želimo da muslimani i hrvati u miru riješe svoje probleme. Predsjednica će pomoći ako i kada bude trebalo. Volim te Republiko Srpska !
Kobilja glava se zaklela da će sigurno al brzo uništiti genocidnu tvorevinu
Нек на српској блиста грани братске слоге златан плод, Боже спаси, Боже xрани(*) српске земље, српски род!(*