Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvijanović: Pobijedili smo teška vremena, krizu, sušu, poplave, opstrukcije Sarajeva Šta izjavi anamona? Ispravka navoda: Narod je taj koji je u teškim vremenima,krizi suši poplavi a opstrukcija si ti a ne Sarajevo. Ti ne živiš teško.Tebi je sve med i mlijeko.
Pozdrav, Pronašao sam ovaj komentar koji bi te mogao zanimati: Autor: KOSOVAR Tekst komentara: Srmt svim srbima koji podrzavaju ovo go......no od covjeka srmt tkz r srpskoj smrt svima koji su ucestvovali u ratu protiv BH smrt svima pravoslavne vjera smrt protivnicima nezavisnog kosova sandzaka i vojvodine i miran balkan ----------------------- http://www.klix.ba/komentar/13504605
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 #pravipredsjednik
Too Zeljko
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #pravipredsjednik
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
#ijasamiskra
Kako su komšije napredne, jer imaju gdina Željku. Hoćemo i mi transrodne predstavnike, dosta nam je običnih homića.
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #mislislisvojomglavom
Sve članci o izborima...ovaj vam dođe ko ljepotica dana 😂
Gdje ti radi sin pa vozi onakvo auto gdje ga zaradio
i skakavce ste pobijedili....
Smrt kvislinškokriminalnom SNSD! - Živjela Bosna i Hercegovina!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Vi pobijedili poplave?? Hahahah, da nije bilo kriznog staba FBiH i ogranizacije prve pomoci Tuzle i Tesnja, narod bi vas razapeo. Pitajte ljude u Doboju - vi ste sjedili u toplim kancelarijama dok su Tuzla i Tesanj spasavali i zbrinjavali ljude. Ubijte se pacenici!!!
@Okrutni1Hamo To je ono što mene najviše i boli... Trebali smo pustiti da priroda se pobrine za ove mongoloidne šizofrene kromanjonce... Ovi iz Tešnja idu da pomažu opančarima iz Doboja, pa pusti ih brate da pomru ko im je be mater...