Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresija, genocid, etnicko ciscenje, embargo na oruzje, lijekove, hranu, 4 godine okupacije Sarajeva, 500.000 ispaljenih granata po civilima, granatirana porodilista, 250+ logora, ziva lomaca djece i trudnica u Visegradu, 71 ubijene djece na Kapiji, Markale, Koricanske stijene, Vilina Vlas hotel masovnog silovanja, bacanje Bosnjaka sa nebodera u Prijedoru, klanje i gazenje novorodjencadi.. Pitas odakle mrznja cetnikuso?
@LojavaKasaba šta da odvadi? Ne komentariše se tako istina.
Vidjeli smo i dobro osjetili kada Srbija nešto pruža prema našoj državi i njenim građanima!!!
Ostajete bez najpouzdanijeg partnera, zar ne precednice. ta li vam tek misle oni koji nisu partneri, a jesu ljuti protivnici?
🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴 Ista Alf..
jos malo pa ce optuzivat Sarajevo za losu ekonomsku situaciju gradjana RS-a..
JOK BA, ETO NE MOŽEŠ NAĆI ČOVJEKA IZ SRBIJE DA JE BIO NA RATIŠTU U BiH.... niko od njih nije ratovao u bosni ?!?!? DA NE GOVORIM DA IM JE ORUŽJE I MUNICIJA PADALA SA NEBA... nije srbija tu ništa učestvovala :)))) I KAŽE NIJE BILO AGRESIJE
Dzaba prosipanje fazona iz 1984, cinjenice su poznate i pticama na grani.
Ništa nije lijepo kao žensko,ali ništa ne može biti ružno kao žensko
Dok Vučko vodi kolo u smrdiji, to ti je tako i nikako drugačije.
Kes je Duduk abrektovo
hajde zuja suti idi ceka te dodo da ga podojis
Ne prdi stara ofajloo....Ne važna si.....Skroz...
Milosevic je bio mirotvorac ? Koliko se sjecam, novinari su ga nazvali Balkanski kasapin .To sto nesposobni bosnjacki lideri nisu uspjeli dokazati ociglednu stvar , a to je agresija i genocid na prostoru cijele BiH nad nesrpskim stanovnistvom, a ne samo u Srebrenici, to ne znaci , da mi koji smo prezivili vas teror, da smo izgubili pamcenje.
znaš sta ce ti Vučić reci idući put kad ga sretneš, jebig a " družba je družba a služba je služba" vi u Rs ste njemu teret a Erdogan je neko ko ima lovu. sta misliš gdje će prevagnuti..
bosna je dobila priznanje 92 na proljece , 1 aprila sve . poslije toga je bila agresija
De ti se pofali kako ces u 2020 godin penziju sa 185 km podici na 190 km.
mora malo jer nije pozvana na dogovor oko auto-puta Beograd-Sarajevo a uz podršku Erdogana veličanstvenog..