Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE MOŽETE UZETI SLOBODAN DAN, NI KAD JE SMRTNI SLUČAJ, NE MIŽETE UZETO ODMOR KAD VAMA ODGOVARA NEGO KAD VAM SE ODREDI, NE JEDETE ŠTA ŽELITE JER MORATE JESTI ŠTA IMATE, AKO IMATE, NE MOŽETE OTIĆI NIGDJE JER NEMATE PARA, I AKO ODETE SVE JE OGRANIČENO! ZADNJE I NAJVIŠE PORAŽAVAJUĆE JE TO DA VIŠE NE SMIJEMO NI REĆI ŠTA MISLIMO, JER EVO IMAMO PRIMJER. I VI OPET BRANITE VLAST! Je*ala vas i FBiH i RS!
Sramota je koliko smo mi nisko pali...
Šta reći? Operacija je uspješna! Pacijent je podlegao! Otprilike tako vam ide politika RS entiteta. Istina je da niko u Banja Luci ne smije pisnuti u okruženju Igora Dodika ili ostalih sinčina i kćerkica visokih funkcionera RS entiteta. Arkanov sin po Banja Luci gazi Srbe u skupocjenim autima, a oni ne smiju ni da PISNU! Pa tako isfrustrirani dođu na portale FBiH da iskazuju svoje frustracije i svoju političku nemoć. Tamni vilajet je to bio i ostao.
je li pričaš o institucijama koje ubijaju ili koje hapse, obzirom da nema onih koje rješavaju zločine?
zasto za interese gradjana ne pronadjete ubice? prica se da je i od cvijanovicke sin ukljucen u to.... samo kazem
Kurvu na vjesala
Tačno je to što je Cvijanovićka kazala, ali je tačno i to da institucije ne funkcionišu u interesu građana, već u interesu mafije.
ko je ovaj plavi frajer
Vi ste ih birali, sad nek vas hapse.
Bravo Zeljko samo ih handri oni su te izabrali da im to radiš
...a cije se to pola lica krije na desnoj strani? Gdje je obraz ministre?
lijepa Željka propuhalo joj malo...kroz...
Ubi nas licemjerstvo balkane moj
Joj cuj Klixa "OGLASILA SE PREDSJEDNICA". E pu!
institucije funkcionisu zbog vasih licnih kriminalnih interesa a ne zbog gradjana pokazali ste a veceras ste dokazali kako sistem radi u interesu gradjana policiju na narod saljete da bi zastitili vase zlocinacke guzice fuj gamad jedna govnarsko kriminalna
e jes prava biserka..bas joj stoji nadimak
Mr. Duduk and Frau Cvijenović a very special cuple...
Živimo u državi gdje se POLICIJA, koja po pravilu treba biti u službi naroda, međutim po što je kod nas sve naopako naši policajci služe kao PAZITE SAD: lični tjelohranitelji pojedinih ličnosti, i taj se luksuz odnosno SECURITY plaća iz državne kase odnosno mi im zarađujemo platu da nas tuku! Savršen sistem zar ne?