Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrijte se po ušima. Mene stid koliko vas provali laktaški bik...
Koje zlo i laz izlazi iz usta ove zene?! Krivo politicno Sarajevo, krivi sarajevski mediji, komsici, dzaferovici, opozicija RS-a!!! A Rusi vratili ikonu! Pa kome vise, kome. Minhauzen klasicni!
Istina se govori odma a laz ceka da sesmisli
Ljepotica naša...
Ovo je Pinokijeva sestra, samo što njojbglava poraste kad nešto kaže...😆😆
Hajd makar u necemu ste veoma uspjesni
Alo, Mindžotaur, nije mrlja već ukradena ukrajinska ikona, ako si šutila toliko nakon skandala mogla si nešto bolje smisliti za izjavu i saopćenje (Mindžotaur - biće iz grčke mitologije, sa glavom konja i tijelom žene, trenutno obnaša funkciju premijera pc)...
@Despot75 Proce i makarona u francuskoj polahko..
Sve sami napravite i onda svi drugi krivi..
Nigdje veze ikona sa lavrovom..neka tebi dolazi dnevno nama svejedno bona...sam se sramotite i svijet nece da ima posla i sankcije na sve strane..
Ova samo nauči strofu i vrti je k'o rigišpil... Prava marioneta
Hshahahahaha.. Sami ste zamrljali ali uspješno
Milorad Dodik kad dodje na sjednice u Sarajevo on ne diše uopšte jer je muslimanski zrak muslimanska voda tu nema srpskog zraka i srpske vode!!! Ova kobila je posebna prica njoj kad bi Dodik rekao slusaj moje govno je cokolada ima da ga jedes danima ona bi to halapljivo jela. Dodik + Cvijanovic ti je isto Karadzic - Plavsic.
ovo je bio najbolji potez komsica i dzaferovica dosad,nego ti ne ublazuj idiotizam svog idiota dode
Bolesnici rušili džamije i katoličke crkve, pa i one koje su pod zaštitom UNESCO-a, a sad su prešli i na pravoslavne svetinje. Vazno je samo da nisu srpske- ratnohuškačke-svetosavske svetinje. Može se "pljahnuti" i od braće pravoslavaca Nesrba
Kakvo bacanje mrlja? Ko je lopov? Dodik ili???
Super, svaka ti čast. Sada si javno priznala da si nebitna i da ničemu nisi dorasla. Još samo trebap podnijeti ostavku i trajno napustiti politiku.