Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka: Cista je ko bebina guza...
_"Cvijanović: Nije bilo kupovine poslanika u RS-u, čista sam kao bebina suza" Hahaha, a ja prvobitno pročitala :))))).... "Čista sam kao bebina guza." :)))))
Hahaha i ja 😀
čista sam kao bebina suza ili Miletova guza!
Koliki li su kod nje testisi?
Tebe ni Dunav oprat ne može.
ti ne licis ni na jednu, a puno sam zena sreoooo
Cista si ko Miljacka.
Cista si k´o kurton Conchite!
Transa :)
Jesi q. nego... ako zelite pogledati video papagaja kako prica link je ispod. Hvala https://www.youtube.com/watch?v=SrLMPsTz4Co
Željko, pita Ibrahimović da ga zamijeniš malo na terenu, da on pauzira sezonu. Samo sveži rep i ofarbaj kosu, i pravi se da nisi u formi.
Vic dana
Jesi jesi ko i moja guza poslije velike nuzde.
gosn. cvijanovic na aparatima
Snimili kurvu kako prica da ce kupiti poslanike i onda izigrava jadno neduzno lane. Ma stoko nedokazana, ne prica moj babo na tom snimku da ce kupiti poslanike. I kada dokazes korupciju u ovoj retardiranoj drzavi, oni idalje najveca stoka na planeti
Haha ... "cista kao bebina suza", bolje reci "kao bebina pelena" !