Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako te nije stid pricat nebuloze kobilo jedna korumpirana. Uhvacena na djelu i nista..
znaci obraz = dupe isto kao i kod gazde mu a podatak da se policija vise interesuje za snimatelja nego za snimljeno krivicno djelo samo pokazuje da nije neovisna. dok sipa hapsi osumnjicene za terorizam i snimci njihovog privodjenja se sedmicama vrte na tv i internetu snimak onih pohapsenih masovnih ubica u prijedoru "ne postoji". izgleda da ne postoji ni interes da se ovaj lik ispita u vezi krivicnog djela koje je pocinio.
u pravu si..mnogo tu ima sumnjivog i izgleda da se mulja na veliko ali zarad visih ciljeva to se tolerise...nesto kao sverc Mila Djukanovica...dok je Berluskoni bio premijer Italije Milo je bio drugi najbogatiji politicar evrope..verovatno sve stekao postenim radom..ali, to se tolerisalo...kad sve bude gotovo Vucko ce da uredi RS i bice to moderna drzava u kojoj vladaju red i zakon
ima li vucko muda za rat? jer ako nema onda ti je to suplja kao i obicno
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nemojte napadati Željkicu, ona je premijerka pravog tržišnog entiteta: - radno mjesto 3000-5000 KM - diploma oko 10 000 KM - invalidska penzija 10 000 KM - poslanik u NSRS 1 400 000 KM i tako u nedogled prava tržišna privreda...
"nije bilo ni potrebe da se kupuju neki poslanici, jer oni se javljaju i samo... hhmmmmm... je li ovo ono stvarno ovako izjavila???
da ovdje ima i D od drzave i Z od zakona vecina vas bi bilo na golom otoku a ovako mozete radit sto vam volja
sami se jave da ih kupite ? :)
Šta će SIPA na "kupovinu"... Ništa. Konstatacija u njenom "kartonu" - od ranije poznata....
imal ko dvije litre rakije .......mozda bi je onda mogo navuci
izgleda da se bosnjama opet crno pise..raduju se izbacivanju SNSD-a iz vlasti na drzavnom nivou a Mile ima 3 od 5 u srpskom klubu..cemu se raduju? Jos 4 godine blokade dok EU govori da je ovo poslednja sansa za BiH.To samo znaci da je referendum tu..odmah iza ugla,racunam da kraja 16-te bice sve gotovo.Niko bolje ne rastura BiH od Baketa.Ziveo Bake!
oo lunko..evo me..danas ne slavim..cini mi se da sam ti pre neki dan rekao da je moja slava djurdjic..daklem sa tim sam zavrsio za ovu godinu..sutra idem na slavu kod drugara..bas se radujem..bio sam sa njimm da vidis sto je uzeo prasence kao puca..jedva cekam..evo sad mi ide voda na usta :-))
lunko..jel suhovina suseno meso? Ma nema nista sladje od mladog prasenceta..e sad, ima jedna sorta zove se pijetren..oni nemaju losih masti uopste samo su teski za uzgajanje jer vrlo lako uginu ako se uplase i zato sa njima moras polako..ja npr jagnje ne mogu..umro bih gladan pored jagnjetine ali ne mogu to da jedem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I tvoj "vožd" Dodik je Bakiru Izetbegoviću pred nogama puzao, pa ga Bakir šutnuo ko psa!
Ja bože dragi što je lijepa Ima oči ko Indijsko božanstvo. i fine crte lica samo malo neraspoređene.
Transvestit!
Vidi li smo transvestitu :)