Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj cuveni MEHANIZAM KOORDINACIJE!!! Sjeme vam se zatrlo!!!
Novalić 🐒
zeljkice, nemojte vi nista, ali nece biti ni para ... Samo naprijed, niko bolje ne moze rasturiti genocidnu od tebe i mileta. Imate moju punu podrsku
http://ba.n1info.com/a155365/Vijesti/Vijesti/Novalic-planinari-ba-Bjelasnici.html
Fadil je skolski primjer provincialnog primitivca i naivca koji se topi ,gubi i nestaje u urbanoj civilizaciji
prodite se cirava posla, mi i evropa... bezveze trosite vrijeme i novac. ovim tempom necemo u eu za 15 godina, a do tada ko zna gdje ce eu biti
O, ko to prijeti, ko to prijeti :D
Ovo dvoje bi bili najbolji par
SEXY ŽELJKO:)
Koji je ovo skup papaka...jedo se pitam sta raspravljaju ako su javno iznjeli da nemaju adekvatnog prevodioca u BiH ..jebote drzava kad je ucjenjuju dva debila nepismena kao sto su Novalic i Cvijanovicka..Dodik pametan..neznam engleski i necu da raspravljam..
--- Ništa od upitnika dok se Srpskoj ne zagarntuje pravo sprječavanja ulaska u EU Pravilno !! Sada će i Čova tražiti isto pravo puta 10, ( odatle ona čuvena BAkirova manksima da mu opština Centra viredi ko 10 drugih) jer toliko ALijinom milošću ima frajer kantona ! A hoćel BAkir šta tražit ? Hoće i on ! Da ga Sebija više ne zlostavlja mazluma kod kuće !
Kakvo bi nihovo mladunce bilo ko Radeljas😄😄😄
Opet akcize spominju, stvarno su mentalno retardirani. Sljedeće izbore kandidujte se u MMF-u idioti maloumni.
Vidjeces sta je lola i sta je sirovina ima da se sjebes ko Ante Gotovina..
Fadile, pustite se vi koordinacije, i ti i Željka ste za psiho ordinacije!
Treba vas sahraniti o istom trosku..
ne znas ko je ruzniji i gluplji ...Fadil ili Ovo ...trans ..sta li je ..
Nestvarno je koliko se bave procedurom, ograđivanjem, zagrađivanjem, izdvajanjem, svojatanjem, prebrojavanjem, zatezanjem, otežavanjem, sve da bismo shvatili da bi tobože brži bili samostalno. Koče li koče, potrošiti će živote a djeci neće ostaviti više od ovog sto imaju, a to je eRS u državi BiH. Nema okolnosti, nema prilika za realizaciju ali biće mitova.