Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proljev + papir
Vidi ovog stevandica ni Krmak mu bedel nije,naljutice se krmak sto ga poredim sa ovim odronom al neznam sa cim bi ga drugo uporedio,nema dalje
prijem trajao dok Stevandic nije sve pojeo.....
vrati konju glavu🤣
To isto da Njemac kaže odnosi Francuske i Baden - Würtenberga su odlični
Po pogledima izgleda da ce ga Željka napokon primiti👌👈
Lica s C.l ,...i štovatelji uzp-ea i ostalih zločina..I da država ide naprijed , NIKADDD...!
Stevandic iako doktor bas nesto natekao
Moze li neko navesti primjere te uspjesne saradnje? Krediti za poljoprivredne masine Made in Hungary, koje nasi poljoprivrednici placaju skoro 40% skuplje od cijene na otvorenom trzistu? Ili pozajmice koje Dodik najavljuje unatrag 2-3 godine, a koje nikako da dodju? Madjarska bez EU bi i danas bila ciganluk kao prije 30-40 godina. Ocito da im taj ciganluk fali, pa ga nalaze u drustvu crnolistasa.
Ipak si prisustvovala u Sarajevu a ne u bl nema srpske nigdje😁😁
Madjarska onakva depresivna im i jeste najveci domet.
Tako i treba, dodjite u svoj glavni grad...
Svi hejteri muslimana na jednom mjestu
I jeste samo za mađarske
Ako su ovi krivi ceja ih haps. Ako nisu onda nista Ali omastiti lisice je yebada za sve njih. We will see