Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"USTAJTE VI ZEMALJSKO ROBLJE VI SUZNJI KOJE MORI GLAD VEC GRMI RAZUM U SVOM LETU CAS JE ZADNJI DOSAO SAD..."
pametan je ali će nam podvaliti opet naciju i vjeru i mi ćemo se pobiti između sebe dok nam oni budu opet lideri...
Ne znam šta vi srbi više mislite u svojim glavama i dokad će vam prodavati srpski ponos i nacionalizam a nemate šta da jedete... ne kažem ni da je kod nas bolje, i ovdje nam se sprovodi duhovni teror... a glupi smo svi a oni će nam opet podvaliti vjeru i nacionalizam da se pokoljemo dok nam opet oni budu lideri...
A budala nisi ti,ja je gurno daljinskim i ona pala.
Nema vecih ublehaca,,DODIKOVA SKOLA,,,BEZBELI SE GUZE,,GLAVONJA I NOSATA!
Sve je laž, osim smrti.
Pozovi je na Dan Srpske 9 Januar i izvini se !
TI lažeš, zlostavljali su je sa užitkom srpska obavještajna služba SOS im rekla da je MUSLIMANKA !
Ovo nije zena ovo je monstrum!
Ne bih da vrijedas a znas aferu skorasnju
Eto, cipelario ju moj pokojni otac ... ? ! ? ( pokoj mu duši, umro prije 25 godina ) Napravila si cirkus od skupštine, cirkus od osiguranja, cirkus od vlade, a brate, realno, i entitet ti je cirkus . . .
Ko je ovaj frajer ? Dobar kostim za noc vjestica
Koliko se grcevito bore ova govna iz Vlade RS-a i govna iz Vlade Federacije da im prodju ovi zakoni,a usput ne poštuju ni jedan drugi,ozbiljno se pitam sta i ko stoji iza ovoga i zbog cega.Radnici su vec odavno obespravljeni,pretvoreni u robove...ne znam zbog cega sve ovo,mora da je nešto krupno u pitanju.Predpostavljam šta bi moglo biti...Nadam se da cemo brzo to saznati,propjevat ce neko...a onda im se nahebati matere u cijeloj BiH.
Ovo je vec puno puta vidjena taktika MMF pri kojom se procesuiraju neoliberalne ekonomske mjere kao preduslov za dobijanje kredita. Rezulat toga je gotovo uvijek finansijsko ropstvo i gomila obespravljenih (ne)radnika.
@che A koja si ti kategorija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nemojte se glupirati, jači su oni od vas, samo zamajavate i to malo ljudi što je došlo da vas podrži. Kako kažu, tresla se gora, rodio se miš.
Znas koja je ironija ovih balkanskih politicara , Željka se poistovjetila sa skupštinom i misli da joj je to babovina a ne drustvena svojina, mozda je bas onu stolicu za koju se Ranka drzala Ranka i platila kroz poreze i doprinose.
Ma jok, moje je !
Ne bi njima pripadnicima genocidne tvorevini prvi put bio da suta nenaoruzane zene i djecu, sve junak do junaka