Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovoj Cvijanovicki nikad bolje u zivotu nije bilo! Glupaca, koja ne govori strane jezike, vani ne bi ni na kasi mogla raditi. A ovdje premijerka i guli drzavnu kasu kako hoce i zaposljava koga. Narodu je ovdje nepodnosljivo zivjeti. A ovim svinjama od politicara, nikad ovako dobro ne bi bilo da ne bi rata.
@politika.je Bravo. Pravo u srž.
Ako cemo gledati u inat i mi slavimo 1mart,a njima ne odgovara tako ta je 1:1ko ih hjebe,a i nas.
ova ce bit nepodnosljiva sanom konjskom lubanjom na gej paradi.
@esubhanala @DjecakTvrtko toi nije problem. medjutim naci-pederi ko ova glupaca to prestavljaju ko neki dizaster. ja predlazem, zapravo urgiram dase tzv ers odcepi ali da bosnjacki naci pederi neseru otome kako to nece dozvoliti, kakoe ugrozen naci interes isl. sranje.
Sam naziv govori ko u njoj živi ,normalno kad su istrijebili druge i sad to i slave,fuuuuuuuuuuj Guslari
Ma ko vas jebe slavte sta hocete i kad hocete puetite nas bijedu da zivimo normalno vi u stolicama raspravljate kad cete slavit praznike a mi se o svom jadu zabavili daj te nesta za narod uradite a ne samo sjedite na tv u se svadate cim se kamere ugase sjedite jedete i pijete zajedno
Repubilka Srpska je entitet gdje zive oni Bosnjaci muslimani i oni Hrvati koje Srbi nisu uspjeli pobiti. Naziv entiteta je tendeciozan i nametnut ostalim narodima koji tu zive. Dakle sam naziv je nametnut ostalim narodima. Praznik je nametnut ostalim narodima. Sve vezano za taj entitet je nametnutno ostalima. To je cinjenica i to neosporna.
Kome su nepodnosljivi nek napusti BiH
Ti si kučko nepodnošljiva ovoj državi.
Kada iz RS-a kažu da su odnosi u BiH nepodnošljivi, oni su zaista u pravu. Međutim, suštinski problem je što pritom prešute da političari iz RS-a sa jedno 90% učestvuju u kreiranju te nepodnošljivosti.
Ponosno ostavljaju svojoj djeci teret genocida na leđima. Gdje god budu išli, gledaće ih zauvijek kao krvožedne zločince.
Svi Republickosrpski predstavnici u institucijama da se povuku u svrhu odbrane RS! Neka svi srbi odmah odu u svoje "Deytonom zagarantirane institucije RS", I neka tako pokazu svo svoje nipodistavanje svega onog sto BiH jeste. Neka prestanu primati "Drzavne" naknade
cvijanovićka se popišala po poturicama.
Ko joj sta moze ?
RS ne može slaviti svoj datum , jer teritorijalno nije cjelina, prekinuta je Republikom Brčko Distrikt, što lijevom krilu entiteta (Banja Luka) ne dozvoljava nesmetanu povezanost sa Šumadijom, Republikom Vojvodinom, Republikom Sandžak i Republikom Kosovo.
Kako EU ne reagira na protuustavno djelovanje iz RS ..
Bivši predsjednik Crne Gore Momir Bulatović je nakon presude za genocid Internacionalnog suda pravde izjavio: 'Da se u Dejtonu znalo za razmjere zločina u Srebrenici, kao što se zna danas, ni ja ni Slobodan Milošević ne bismo mogli ništa uraditi da Republika Srpska postoji makar i u jednom procentu'.