Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovaj pokemon se javlja. Koji put danas na klizu. Pocet cu te sanjati blabafetu jedan!
@DrynskiSorabKingdom MA VI STE NULA GLEDAJ OVO SINKO https://youtu.be/3PrXzpluNZg https://youtu.be/JS2ToUk-h8o https://youtu.be/oE_OscvN0UI https://youtu.be/Ttr13RTFifQ GRADI SE GRADI!! https://youtu.be/m8vKyiPccy4
@Jollyjoker problem je sto nema nje i dode u tome, jer bi turci na koncesiju ga izgradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato j valjda realnost Trebinjski aerodrom i nezavisnost genocidne??:)))
S čim će letit da zavare krila na Yugu Korala
...jok , leteci traktori :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kao i ona zna nešto kazati,ali joj je i ovo vjerovatno dodik napisao na maramici, tako da ispadne kao zna nešto kazati i sama.
Kuja
Sta ce nam autoput s Beogradom, treba da se gradi sa Zagrebom, a Zagreb s Minhenom jer to je put koji je najvise prometan.
nerealno je da se ti predstavljas ko zensko...zeljko transvestitu aj ne rise...
Fadila mirna budi
Druze Bakire, nase rosno cvijece cijeli narod za tobom se krece ti si, druze, na temelju bio od pocetka narod predvodio Drugarice posadimo cvijece kuda vojska druga Bakira krece ovo nam je nasa borba dala da imamo Bakira za marsala Nas sokole, siri svoja krila da bi zemlja slobodna nam bila marsal Bakire, vodjo svih brigada tvojom borbom nestati ce jada.
NETREBA NIKO NISTA GRADIT KAD LJUDI ODLAZE DZABA BA GRADITE ZA DJEDOVE I NENE NECE ONI KORISTIT AUTOPUT SRBI KOCE NAPREDAK BIH VEC 30 GODINA I BOSNJACI DA SU PAMETNI DA SE OCIJEPE OD RS ODMA SUTRA ZA BOLJE SUTRA JER SA SRBIMA NEMA ZIVOTA POZDRAV IZ OSLA ZA SVE NORMALNE LJUDE
konstlacija!!!!
Popričaj sa Vučkom bio je i on na dogovoru iz prve ruke tako da se nemoraš informisati iz novina.
Jel ti kontaš koliko si glup(a) de pročitaj još jednom šta si sad rekao(la) pa ti si momenat u vremenu nebitna osoba totalno. Put kad se napravi njime će putovati generacije i generacije poslje tebe. “I ti nešto nemaš protiv” ma sram nek te bude nakazo..
Ocekujemo do izbora pojavu bar jednog seika iz UAE sa investicijom od par milijardi dolara u Igman megacity. Ovi Erdoganovi poklon putevi uz seika su dobitna kombinacija da opet SDA odnese pobjedu.
Puši ga!
Prpa...
Zamolio bih fotografa da u buduće slika ovog drmr odpozada, jer ovo je psihički neizdržljivo
Da mi je vidjet ko još puši ovu "svako vuče na svoju stranu" priču... Kako im ne dosadi presipat iz šupljeg u prazno više. Ne kontam stvarno