Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mis i mister BiH😂😂😂
Jako interesantna dva premijera entiteta u BiH... vrlo živopisna. Ona - Dama sa krajolikom, on 50 nijansi sive. Pa je i Bih država sa krajolikom u posve sivoj nijansi.
spavate li mirno budzetski uhljebi
Malo mi za sricu triba da me zoves moja lipa😄
Dignut cemo akcize nek narod placa nase dnevnice, pausale, komisije, sluzbena putovanja, odvojene zivote ...
Vidi ovog geja... sto je vlahe krenulo
Ja mislim da ona oma vecu cunu od seljacine Novalica.
Laže vlahinja. Nije prebacila bankarstvo na državni nivo, ne da nadležnosti. Bez nadležnosti nema ni kredita. :)
Gledam Zeljku i nesto razmisljam, dok sam upravo komentarisao Novalica. Zamislite da Noalic oplodi ovu radodajku; Kako bi izgledalo to dijete?
Ko Ramiz Salkic,samo malo zut
Pa zar nije neki dan lider bosanskih Srba Milorad Dodik izjavio da ce traziti kredit od Putina kad se sretnu?
@WalterW Trazio je al ne daju braca Rusi
@whey banke im braca ne daju
Nije ostala obaveza AKCIZA. TI i mile OPUHALI BANAKARSKE DEPOZITE BiH, koje su onda ostali pokriveni ULOZIMA šetediša iz federacije I SAD MI TREBA DA IH POPUNJAVAMA AKCIZAMA kao najsigurnijim načinom priliva i popunjavanja depozita ! Kad Čovićeva glavna tužiteljica tužiteljstva BiH podgigne protiv tebe i DOdika optužnicu te budete lišeni slobode nek se onda PEnis Pizdić javlja po jubilrni put sa akcizama. Ovako da ja plaćam a da DOdik gusla svoje četničke?. NEĆE MOĆI OVE NOĆI !
Srbi jel vas stid......premijeri su vam seksualni devijanti.......ona tamo u maloj srbiji voli pichketinu, a ovaj Željko ovamo u genocidom i zločinom okupiranoj teritoriji BiH nakaradnoj izdrkotini Rs voli qrčinu i još se oblači kao žensko...........PLJU bando nakaradna i izdrkana
Sta je momcino bankrot slijedi genocidne , kao i pederacije hebem vam mamu dosta vise trujete narod ...
DABOGDA VAM NI ZA HLJEBA NE DALI
SDS zeli da unisti SNSD! Ovo je najbolji nacin. RS bez kredita je Tunguzija!