Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel se ovo Željka smije ili???
Bošnjo kad budeš imao ko Mađari avtoputeve,železnice,poljeprivredu,plate,penzije,stadione,bolnice,vojsku,10.000.000 stanovnika...onda se javljate a započetak očistite Miljasku od kesa i plastičnih flaša.
Bal vampira
Ko predstavlja Bošnjake na ovakvim skupovima ???
Iskreni prijatelji od interesa. Mamu bi svoju prodali za vlastite interese. Odabrana družba.
Koga Dodo prestavlja?
To i ja pitam ? Pitam i ko onda predstavlja Bošnjake na ovakvim skupovima? Zašto nema pravih Bošnjaka tamo ? Zar se očekuje da će Krištof ili npr da ih predstavljaju jer oni ne žele da ih predstavljaju a Dodik je mrzitelj Bošnjaka i muslimana
ne zna se ko je veci fasista od to troje na slici
Janicari se vratili u pradjedovinu!
Mile, ZeljkO i njihov sin Orban.
uvijek ljjepo sresti stado govede🤣
Buba Dodo Želju pravo!
E moj Bakire a ti cuvaj hanumu za onu stvar.
Dje ste lopovi.
Seljačine krkanske.
tri jarana