Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da vas je Ivancov tako nasavjetovao. Cjelovita i jedinstvena BiH integrisana u euroatlantske organizacije je preduslov za razgovor na bilo koju drugo temu a u kome bi i vi mogli/trebali sudjelovati, jer istini za volju vi i niste nuzno neophodan sugovornik. Bez vas se moze, to vam je jasno... zar ne?
Jednog dana kad Rusija promijeni mišljenje, Dodik će ispasti krivac za sve... A on sada misli da je zaje#an.. A svijet ga interesantno promatra i čeka.. Njima se ne žuri a on ne može nigdje osim do Rusije i Srbije... Smiješno niko neće da ga primi.. A Džaferović sa Clinton-om u busu kao na ekskurziji.. Šta bi Dodik dao da je prihvaćen tako.
hdksk
Jedino sto je izmisljeno je republjik of genocidna!!!
Ako ima koja zena ruznija od ove, odmah strik i za drvo
asdf
Nema toliko govanna koliko ova gloopača i ona Kolinda mogu da požderu
sva tuga svjeta u Bosni je kad ovakvi imaju vlast. Rekao bi Boze baci ciglu i budi.... ali ima ih mnogo koji uzimaju ovu "kletvu" legendarne Nives.
Zeljko, sad je vreme da povuces onaj Ruski, al’ vel’ki
ko to vas nasavjetova.čović možda?.
Cij nema NATO puta a NATO vrsi vojne vjezbe par kilometara od Banja Luke
@Kamenica Navukli su zavjese na prozore, pa ne vide.
Svakako vlada bezvlasce i kada imamo vlast, ne vidim potrebu za istom...
Pa ko je izmišljao uslove? Samo se traži izvršavanje dogovorenog i potpisanog
Ye88i se transverzalo, TUKA je veceras osvojio srebro a vi ste osvojili qitu
provedite referendum ako smijete jel vam narod za nato
Zakon treba postovati. Srbi nikako da se nauce demokratiji
Smisljeno spinovanje u rs-u