Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Željka!
Ako politicari mogu saradjivati i biti ujedinjeni mozemo i mi, dosta nam je vise nacionalizma
Koji to politicari saradjuju?
Saradjuju oni uvijek, samo se pred narodom prave da ne saradjuju. U kradji saradjuju najvise.
lažeš "lepa"
Lijepo je izraziti saučešće u ovakvim trenucima ali kad to izjavi Cvijanovićka onda čovjeku bude muka. Pa nama je umalo propala prilika da konkurišemo za fondove Erasmus + programa jer je ministarstvo obrazovanja RS blokiralo prijavu jer ne žele da se razvija ništa što ima naziv države nam BiH. JMBG ste zaboravili takođe? Bebe umiru jer se ne mogu liječiti zato što nemaju osnovno pravo na kretanje i prelazak preko granice?! Cvijanovićka je uz Dodika i Radmanovića trenutno najveći krivac na srpskoj strani za dosta stvari (ne sve) koje ne funkcionišu a da čak i ne ugrožavaju srpski nacionalni interes. Samo da propadne Bosna kao država. Ovo saučešće je stvarno licemjerno kad znamo da čini sve da uništi Bosnu. Uvijek se sjetim stihova osobe koja je najbliža njenim stavovima i odgovaraju najbolje u ovakvim prilikama "Ostani đubre do kraja".
željka Hvala . ostani muško kao što si uvijek bila.
kurvo vlaška sikter
cvijanovićka idi se bavi najstarijim zanatom na svijetu,ni za šta ti drugo nisi,šoferčini dodiku redovno pružaš usluge
Normalna zena i sasvim ljudski....nema tu politike kada ljudi izginu na teskom poslu/respekt...
Mrs u pizdu materinu zajedno sa ostalim politicarima iz cijele BiH
Ovi "izrazi žaljenja" izjavljuju se samo radi reda. To uopšte ne treba čitati niti tome pridavati neku pažnju. Boli nju ona stvar što je neko tamo pogino'. Isto važi i za sve ostale koji se javno oglašavaju sa ovakvim izjavama.
a da se ne izjavljuju jos veci belaj....
"Duboko sam ožalošćena viješću o nesreći u Raspotočju" pa ja, sigurno što nisu svi izginuli... duboko sam uvjeren da lažeš
Klepio bi je ja
Zeljki sve suze niz ledja sibaju od zalosti, de ne rise kravo
Zato sto kurva ne radi nista bez dozvole, kontas?
ima jos malo ljudskosti i morala u ovim politicarima
kad govorimo o ljudskosti sto im onda ne pomognu finansijski ili neku drugu pomoc. Gledam danas Brabonjcic sere nesto, sere ovaj, onaj, kunto, panto uz porodice zrtava smo...Jeste al u qrcu. Kakva ljudskost? To su samo jeftini politicki poeni.
mojne krokodilskih suza majke ti
ma uredu saucesce, al da je "duboko ozaloscena" to ne vjerujem..
prije rata radila na sahranama kao NARIKACA!