Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miss republike Srpske
@Lezve88 Misliš mister RS-a
gosn. cvijane, uslovljavate opstanak BiH jer vam i dalje u snovima izlazi ideja velike srbije. Zelite imati rezervna vrata. Sa NATO-om to naravno nece biti moguce zato pokusavatae na zivotu odrzavati vec mrtvu velikosrpsku ideju. Na vasu zalost morate priznati da mrtvaci ipak ne mogu ustati.
jel ovo musko ili zensko sta je ovo????
jasan stav komsica je trik????? ona samo ponavlja dodikove izjave! zasto je netko ne savjetije da izmjeni koju rijec :):):):)
🐴👈
Jesi ruzna smrdo jedna usta nesmijes otvoriti dok dodik ti neda dozvolu.
Zasto ovaj srbin, Zeljko Cvijanovic nije ucestvovao u paradi ponosa u Sarajevu, kad se zna da mu je vladika Kacavenda meć'o u *upak ???
Htjeli ste tiho drzavni udar da izvrsite. E pa nece moci, dok je Bosnjaka!
Nema veze i da ne udemo u NATO mi opet mozemo ove kamenjarske srbe pobjediti nema sta da se bojimo oni su ti koji trebaju da aplauziraju da udu u NATO.
Pripazi ti, Cvijanovićka, svoju glavu! Glava ti je u torbi čim si se uhvatila u kolo sa kriminalcem Dodikom i njegovom svitom. Novembar je preblizo i tada će Mile položiti račune, prije svega Bosanskim Srbima, a onda Bosni i Evropi!
Koliko puta je samo tvoj vodja izjavio da je VM bezvezna institucija,da to nije vlada BiH,da je entitetska vlast bitnija od VM.. odakle sada toliko interesovanje za ulazak u VM?Imate entitetsku vlast i sta vas briga za VM kad je nebirna institucija.
4 sila JNA u Europi, niste mogli odbiti pera Bošnjacima. Uzeli ste samo neke selendre i tamo počinili pokolje. U Tuzli - šamarčina. U Sarajevu - šamarčina. U Zenici - šamarčina. O Bihaću, Gradačcu, Olovu, da ne govorim. Gdje god vas je dočekala puška, tu ste i stali. Samo su platili glavom oni koji su vama vjerovali. NIKADA VIŠE BEDO VLAŠKA!!!
Gospođo Željka: "A_jde N_e P_rdy."
upiši komentar
Čuj politički trik, Radmanović potpisao prije deset i kusur godina hahaha
@protestman I sam vidiš da jedna lasta ne čini proljeće
Dvica
Ali , Željkice , ti si izgleda " zaboravila" , da je MAP odobren , nakon što su prije 10god tvoje kolege Radman&Špirke predali u Brisel zahtjev BiH za članstvom , i tom prilikom molili i kumili i samo što nisu zaplakali. Sada vi ( kolektivno) imate amneziju , i nebiste da poštujete zakon i Ustav. A , da li i drugi mogu ( preko entitetske skupšt.) da izglasaju nešto što ne bi "željeli da poštuju" ? Ili , to samo važi za Srbe...?