Komentari (433)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što ne udjesmo 95 u tu banjakuku i ne rastjerasmo te parazite u pič... materinu!!
Ma jok, trebali smo '92 okaciti zastavu srbije i cekati da nas kolju. Kako smo samo bezobrazni sto smo se odbranili. Jao kakvi smo mi samo talibani, sram nas i stid bilo, da se protivimo cetnickom agresoru. Sramota ziva, ja cu evo u zemlju da propadnem. Mati kopaj.
Opet karpatska uvozna goveda seru......ta zastava nema nikakve razlike u odnosu na nacisticku......genocid opisuje i jednu i drugu.Ipak su to vasa braca po oruzju mimo one sa karpata......
Jest dosadna i ona i sav taj klan oko nje! Nista drugo nezna nego da siri lazi i krade...
"'92. u Sarajevu je zapaljena srpska zastava, Dodik danas njome šalje ustavnu poruku" Cuj glupace! Kako ce zapaljenom zastavom slati bilo kakvu poruku? Je6o te caca gadnu tak'u.
Željka, nije sve u slušanju Mileta, Simketa i RTRS-a! Naravno neslušaj ni onog malog kokošara iz tkzv I. Sarajeva!
VLASI KO ZOHARI, NAKOTILI SE NA KLIKSU, OTJERATI NE MOZES...HAHAHA... VOLE SVE STO NIJE NJIHOVO :)
Kad ce neki komemorativan potez u spomen srbijanskih bajkera sto izgibose na Bascarsiji prije koju godinu?
pa dokad vise prepucavanja evropska država u srcu evrope ona brine o zastavi nidje veze
Tako je travestitu srpski. Zapaljena je 92 jer ste se kurcili u centru carsije a ako se budete opet kurcili opet će biti zapaljena. Vrlo jednostavno
Bojkot svih roba napravljenih iz Srbije, zatim iz entiteta genocidnih ljudi. Svaka marka koja ode njima kasnije je problem nama.
Jaooo ovog muškarčine. Taman treba mi neko jak kao ovaj Zeljko. Saljevam plocu. Ubila se za lopate i mjesanja betona a mozda bi mogla i vozati tacke.😂
Blabetanjem bez talenta, dernjajte se usta moja... Znači Dodi je prošverco'vo zastavu, malo glumio državu, i stavio je u salon da pravi selfie. To vidio Salko portir i odnio je u WC, a Dodi poručio da više ne krade toaletni papir i sapun. Dodi ga kumio da ga ne prijavi, obećao da neće više nikad, a onda drpio paket salveta.
Kučka ko ona Majkićka.
Kobilo , ako vam je to vjerska zastava,onda joj je mjesto u crkvi,a ne u institucijama države. Provocirate,kao što ste namontirali svatove nedeljom,što inače nije običaj.Uostalom, ko sta tebe pita.Smrdi tamo u toj jadnoj genocid i ne petljaju se gdje te niko ništa ne pita.