Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja oprat pokradene pare iz budzeta i razvojnih banaka,valja kriminalnu stranku finansirat,valja djeci ostavit nešto....
A bil ih pravili da im drzava ne subvencionira 10x skuplje prodaju nego sto vrijedi?
Pravite vjetrenjace, gospodo..
Iako se MHE smatraju obnovljivim i čistim izvorom "ustvari je riječ o „izuzetno prljavoj energiji“ čijom proizvodnjom se isušuju korita, uništava živi svijet u vodi i na obalama rijeka, što narušava prirodnu ravnotežu okoliša. Od njih uglavnom korist imaju samo pojedinci dok štetu trpimo i financiramo svi. STOPMHE
@2588 '''Onaj koji je PISMEN''' a BOTUJE, njemu VECA kazna KADA dodje( a dolazi uskoro! ) tema KRADJE NASE STRUJE! METANJE U DZEPOVE SDA/DF/STRANKE za BIH i IZVOZ u Srbiju !!! Gdje je onaj da kaze da su NVO SPIJUNI! Spijuni su medju nama POSTOJI I TVRDA VEZA ////KES KES KES! Tik Tak!!! PUT KESA SE ZNA! 1.5 KM--CDAFIRMA MHE--EP--SRBIJA--EU!!! Nashipu se racku UHLJEBU KRIMINALNI!!FUJ M.V.H!
@LORD je KOMSICEV uhljeb...koji je NEGDJE na liniji onih 1.5 markica koje odvajamo i sishe al sisheee dabog da se nasisao! Pakashhh jedan! Krades! Pismen si i ZNAS da krades! Polako!Tik Tik!!!
@User 2588 UVJERI nas da si samo slobodnjak, a da nisi ZAPOSLENIK ove MAFIJE koja potkrada NASU lovu pod krinkom obnovljivih...a cije ruke su Bicakcica i ELEKTROsdaMAFIJE...Uvjeri nas pliizz!
Poštovana gospodo, reći da mHE ne stvaraju radna mjesta u BiH je najveća laž koju ste mogli izgovoriti, napisati. Podatak da se za mHE 90% opreme proizvede u BiH, a da je radna snaga na izgradnji 100% iz BiH govori da se itekako stvaraju radna mjesta izgradnjom mHE. Lijepo je napomenuti da su turbine za mHE proizvedene u BiH, tehnološki najsloženiji proizvod koji BiH trenutno može da ponudi na tržištu.
Reci nam da te nije spopala koji miljka NASIH paraaa..pa da pricamo dalje...JESI LI RADNIK ILI 'INVESTITOR'?!? KO PRODAJE STRUJU SRBIJI A ONA DALJE PLUS 27% ?????Javi se reci da to nisi ti :D
Pozivamo sve radnike čija su radna mjesta ugrožena da se suprostave lažima o malim hidroelektranama. Istina je sledeća: 500 mHE 2,5 milijardi investicije, 7500 novih radnih mjesta. 500 mHE je 2% naših vodotoka, 500 mHE =2500GWh=TE Kakanj; 500mHE=300 miliona izvoza el. energ. Pametnom dosta.
SDA UHljeb ili 'investitor' ?!? Koji si ? Nemoguuuce da imas toliko emocije da se oglasis BAS sada...a da si SLOBODNJAK....V A T ... A R ... J U?! Huskas Banovicke reketare i grmalje PROTIV zena Kruscice???????????????????????Auuuuuuuu nije to uredu ! Pyzde prodane FUJ!!!
BOJKOT 1.5 km ZA OBNOVLJIVE RESURSE!!! Znaci ISTE uplatnice kao i za TV pretplatu! Odvoajas TIH 1.5 KM ako ikaaako moze! Moj sljedeci racun ide BEZ 1.5 KM! BOJKOT CDA Bicakcica! Bojkot pravljenju novih elektrana sa nasim parama....miliiiioni dnevno idu u Srbiju...a Srbija tusi EU!! Zasto to ne bi BiH?? ZATO STO JE SDA ZAPOSJELA SVE I PREPRODAJE ZA SVOJ SICAR! BOJKOT!
Uopšte nisi dužan da plaćaš 1.5 KM za obnovljive izvore energije. Jednostavno odeš do najbliže elektrodistribucije i odjaviš priključak električne energije. Pa jesi ti druže glup ili treniraš ? Možeš li kupiti gorivo bez akciza ? Hljeb bez PDV-a? kakve nebuloze pričaš.
Strani placenici "cuvari rijeka" nikada nista nisu ocistili...ko vas placa da unistite privredu, da unistite investicije u BiH ? da unistite energetsku nezavisnos ? jel vam smeta razvoj , sto ljudi imaju posao ?...sto ne sadimo krompire i drva sjecemo, sto nismo zaostali ? ko vas placa ? hocete da i struju uvozimo ?
Izvozimo je sad SRBIJI koja PREPRODAJE sa marzom OD 27% Aaaaa zasto imam osjecaj da ti to vec znas? :D