Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva smijurija od drzave i ustrojstva... sami sebi sude... i ne treba nam ova revizorska situacije... sve ce biti ok u reviziji, a od poreza i naroda ce im dati strasne plate... je.bi.te se svi
Sad će uskoro mišljenja Ureda za revizije: Svi tenderi MArine Pendeš u redu, samo onaj Ivo Miro Jović slavi i srpske slave i hrvatske blagdane a štuje i muslimanske PA ČOVJEK NIJE NIKAD NA POSLU !
DRŽAVNO TUŽILAŠTVO ODMAH da se zaintresuje za RAD DRAGANA VRANKIĆA KOJOM PRILIKOM JE OMOGUĆIO DRUGOSUMNJIĆENOM BRANKOVIĆU nestanak vladina 32 miliona KM ENERGOPETROLA radi pranja novca od INE koje je već dostiglo 100 MILIONA. Valjda je INA kao strana kompanija gdje odlazi oprani novac PREDMET SIPE a ne korumpiranog sarajevskog tužilaštva.
Treba pitati Vrankića- šta je sa 30 miliona KM nađenih na švajcarskom računu umrlog premijera Federacije. Nađeno i u roku pet dana zataškano?!?!
Glasajte za Nasu stranku i druge male stranke, pa ce vam SDA , SBB i HDZ vjecno biti u vlasti.
Lakše bi bilo da ste umjesto svih ovih potrošenih riječi, ovlikog teksta, stavili sliku i ispod nje napisali LOPOV. Jednostavnije je, nego vako okolokole.
Hebote.....cova samo trpa a bakir boga moli za malo vazelina
Ok, hoćete li molim vas još samo objaviti i ime (pravog) autora članka? Konkretno, ime osobe koja je ovo sve ovako fino "istražila" i napisala, pa da možemo i skontati ko kome ovdje šta smješta...
kasica prasica