Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao totalno neutralna, pitam se - u sta su Bosnjaci potrosili pare od donacija i ulaganja u "njihov dio" Mostara, kada izgleda sablasno i jadno u poredjenju s drugom stranom? Pojeo vuk zeca, pardon - milione. Ne volim tu podjelu tog predivnog grada koji mi je drag i u koji rado odem, ali gledano sa strane - razlika je ocigledna, u estetsko-uredjivackom smislu. Tzv."HrvaCka" strana izgleda kao Las Vegas u poredjenju sa "Bosnjackom".
Ja neznam sta taj Covic ima u gacama,jel' pitona,monstruma? pa da cim ga ugleda Bakir odmah se pred njim saginje i gace svlaci
@percepcija recepcije - Ima dobar saldo na racunima. Svako ima svoju cijenu, a Bake je jeftin. Par milioncica, gore dole. Jest' im tesko nacrtati crtu na salveti nekog luksuznog restorana ili odmaralista gdje partijaju. Rekog ja, predobri su oni pastiri svojih torova.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Moja Sabina,nemoj nista govoriti protiv Covica jer cete Bosnjaci zamrziti zato sto im "Ridzi" lider evo vec 2 mandata cim ugleda Covica odmah se saginje i gace svlaci
Na žalost ovo je tačno. Na ovog osvjedočenog kriminalca niko nema odgovor. Čim mu zaprijetič, ode kod Referenduma da mu pofafa, a ovaj mu obeća treći entitet. Kad dodo padne qurcu za uši eto ga sa evropskom pričom i sve tako u krug. I hrvati ga zbog toga puše kao i mi ali nikog nije briga. Punac ima dobrog zeta...
A u Sarajevu se spomenicima agresoru i žrtvama brani Vaša Stranka. Dakle ne postoiji u modernoj političkoj historiji BiH politička organizacija sa više lica od vaše gođo Čudić. Niko Vam nije ravan po licemjerstvu. Vi se našli pričati o Mostaru i to u blijedoj kopiji Komšićeve izjave od prije par dana. Hajde budite malo orginalniji i recite svom predsjedniku stranke da mu pričaa oko imenovanja univerziteta po nikada počešljanom ratnom zločincu u Sarajevu neće više proći.
Čudička - ako nisi znala; prije, sada - trenutno i ubuduće BiH se brani od kriminaliovanih političara prije svega, a i od fašista naravno, na svakom milimetru Bosne! Zato manje bacaj parole, a više zalegni oko rada na terenu.
Pitam se samo, sto se o Mostaru ne prica od prvog dana, kada je kao rat zavrsen?! Sta je to sada izmedju "lijeve/istocne" i tzv. "desne/zapadne" strane drugacije u odnosu na proteklih 20 godina? Dosta vise ovih ispranih likova "ljevice": sta je konkretno do sada uradila ova stranka za Mostar? Sta je uradio SDP dok je bio na vlasti? Bas mi se Niksic sada nasao iz opozicije da "spasava Mostar". Sta je uradio DF?! Jedino ko konstantno radi tj. krade jesu SDA i HDZ u Mostaru, dok drugi daju "izjave"
starbuck nisam ja predao pismeni rad da ga ti ocjenjujes nit je ovo poligon za odmjeravanje pismenosti vi proklete komu jare uzimate.sebi za pravo.na uberintektualnesposobnosti kao neka naci frakcija koja svakog za tren oka proglasi nepismenim.dwgenerikom umjesto da se fokusiras na cinjenice koje sam ja napisao u svom odgovoru tebi ti tipicno ubergradjanski palamudis nepovezano nekakve idiotarijw koje apsolutno nemaju veze sa mostarom .prerpostavljam da si j.mostaru dogurao da starog mosta i nk makac dalje ali zato svesrdo kozmopolitski siris ljubav i perfidno bosnjake mostara a zbog ideoloske mrznje prema sda svodia na nekakvu bjednu nesposobnu srednjovjekovnu zajednicu koja i nije zasluzila da postoji to sto su rvati ulozili u ti par ulica zapadnog mostara je doslo vecinom iz bosnjacki dzepova kroz razne rvatske uvoznickw k kladionicarske mafoje koje redovno bosnjake peljese izvlacec im zadnji dinar i ulazuci u "stolni grad" koji uopce neizgleda onako kako.ga ti ovdje servilno predstavljas ps.sory na rukopisu
Neljudi i licemjeri pa i ako su iz vjerskih zajednica su nazadak, za svu zemlju i narod, što se vidi svih ovih godina i svako ko je razuman treba da podrži sve građanske stranke u kojima nije prisutan kriminal i korupcija, kao što je u SDP-u bilo, koji je imao priliku da promijeni stanje, i pobijedi nacionaliste.
to sto vi hocete okacite sebi o rep..gradjani Mostara zasluzuju bolju buducnost a jedino resenje je podela..jedan deo u HRHB a drugi u BiH.Odmah zatim formirati broj 3 i krenuti u miran razlaz.Do 2018. sav posao mora biti zavrsen u suprotnom sledi ekonomska i socijalna katastrofa.I zato, puna podrska predlogu Baketa Izetbegovica o podeli Mostara
Podrzavam ovaj stav, kao i svaki Bosanac i Hercegovac. Samo ostaje pitanje, sto se vi javljate, KADA NE CINITE NISTA da se gradjanska opcija objedini i da nastupi zajedno nasuprot udruzenom zlocinackom poduhvatu SDA-SBB. Radi toga i kako bi neka nova Sabina Cudic iz Nase stranke bila nesto, vi odbijate i ponizavate gradjansku opciju svojim ignorisanjem mogucnosti da se tome suprotstavi odlucno. Vrlo ste vjesto izbjegli sve pozive da zajedno sa strankama gradjanske orijentacije zajedno nastupite.
njihova stranka sa desetak hiljada glasaca na nivou kantona sarajevo spasava Mostar da nije smijesno bilo bi zalosno
Zbog ovih sterilnih, bezmudih, kvaziintelektualnih, fensi politicara, ovu zemlju rasturaju, mrcvare i unistavaju klerofasisti i nacionalisti raznih sorti, boja i vrsta( iz svih etnickih grupa)...samo joj jos fali Dennis, pa drugi Denis (Becirovic), pa jos kakav minđušar koji je citav zivot na necijim jaslama (stranackim ili drzavnim), pa da slika nase, kobejagi, ljevice bude kompletna...desnicarima je uspjeh zagarantovan jos narednih 100 godina...
Imate li kakav plan da zaposlite narod.A ne stalno od problema praviti veci problem.samo nekakve tribine,studije,mehanizmi.A najveci poduhvat nekakav trzni centar.
Dosta je lažnog bratstva i jedinstva. Mostar je de fakto podijeljeni grad. Još to treba i ozakoniti, te tako priču privesti kraju.
@shivan Podjela u BiH je puno gora od berlinskog zida. Činjenica je da ovdje imamo nacionalnu, vjersku, političku, kulturnu i sve ostale vidove podjele. Dok je berlinski zid bio tek u službi političke podjele nametnute izvana...
@JoseDeLaMata Ne samo da će Mostar biti podijeljeni grad, nego će se i F BiH morati vratiti izvornom Dejtonu, jer je činjenica da mi i vi ne možemo skupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gluplje a umišljenije žene nema na planeti
Vala bas,za mene je zavrsila kad se usprotivila obaveznom nosenju hidjaba sportistkinja
Ti si nesto pobrkala,Bosna se brani na Drini.