Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sindikati u KS su obicna poslusna banda koja u dosluhu sa vladom obmanjuje ama bas sve i svakog. Doci ce dan kada ce odgovarat i pred narodom i pred bogom.
Ova Cudicka stvarno ne zna vise gdje bi, prvo joj je stranka drustvo 3-4 covjeka, koja se nahvata glasaca, a da bi oni sjedili po skupstinama i dobijali pausale. Kao drugo univerzitetski je profesor, a pocela je zbog sitno-sicardzijskih stranackih interesa da se sukobljava sa kolegama iz osnovnog i srednjeg obrazovanja. E kod nas stvarno svako moze glasace varati, i mamiti ih glupostima svake cetiri godine, i stvarno mi nije jasno sto ovakve kao i sve ostale ne izbacimo iz politike jednom zauvijek... A gospodjica Cudic bi trebala znati da je sindikat jos uvijek jedini koji se bori za prava radnika, dok oni na univerzitetu ionako nisu clanovi sindikata, ili su samo pojedini, a i to veoma nejasno, i na nekim fakultetimas imate paralelne sindikate, jedni proticv drugih... Ali se gospodjica zastupnica uhvatila sindikata osnovnog o Stranka propasti predvodjena ljubitelejem baba i stanova, ona sama sebi aplaudira po fejsbuku i ostalo. A da je ljepotica, ne znam gdje gledate, fosna original