Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ambicije Nikšića Sve ću da dam samo da budem nešto
Ovo su vrlo opasne tvrdnje, Možemo li samo analizirati rečenicu : Da je SDA kriva zato što su SNSD i HDZ takvi kakvi su! TO SU VEOMA OPASNE TEORIJE!!!
Hahahahaha kakva je ovo epska supljatorka. Otvorite izjave Bakira prije 4 godine, isto je govorio o najmanjim sadrziocima sa HDZom i SNSDom. Tad ga je ova prevrtanerka i prevarantkinja pljuvala i govorila kako ona nikad ne bi s HDZom i SNSDom. Sada ona pak prica o najmanjim sadrziocima, al njoj zaboga zaista treba vjerovati.
Priznala javno da su podlegli ucjernama Covića i Dodika.
Hahahahaha kakva je ovo epska supljatorka. Otvorite izjave Bakira prije 4 godine, isto je govorio o najmanjim sadrziocima sa HDZom i SNSDom. Tad ga je ova prevrtanerka i prevarantkinja pljuvala i govorila kako ona nikad ne bi s HDZom i SNSDom. Sada ona pak prica o najmanjim sadrziocima, al njoj zaboga zaista treba vjerovati.
Tako je Savina Napusti osmorku i NS i pojacaj SDA i DF Budi pametna
VARATE SE AKO MISLITE DA ŠMITLER NEMA RJEŠENJE I ZA NOVONASTALU SITUACIJU. PA ON ĆE, BUDUĆI DA "POTEZOM PERA MOŽE SVE (KONAKOVIĆ I HADŽIFAKE)", JEDNOSTAVNO DEKRETOM PROMIJENITI USTAV I TO: "HDZ-u KAO ZASLUŽNOM NOSIOCU UZP-a, ODSAD PA DO SUDNJEG DANA OBEZBJEĐUJE SE TRAJNO UČEŠĆE U VLASTI I PRAVO NA IZBOR SVOG ČL. PREDSJEDNIŠTVA, BEZ OBZIRA NA BROJ HRVATA U BIH, MAKAR TAJ BROJ IŠAO I ISPOD 1%.
Zašto ovako nebitne osobe u političkom biću BiH imaju toliko medijskog prostora u najbitnijem periodu za BiH? Makes you wonder
"Tvoje ime nije adekvatno" ?!? A adekvatno je krištino, čavarino, tegeltijino, bevandino, dif-ovo kompetentno, helezovo?!??? A djelovala si kao pismena i borbena žena! How low can you go? :/ daj šta daš, samo me primite.
Ne kaki glasali si protiv na prvoj stanici nezadovoljna vlastitim polozajem, ili evo da si glasala po savjesti to znaci da to sto rade ti tvoji apsolutno se ne slszes
koji je ovo odron od zene... sad kad vide da nije to tako lahko... opet kriva sda... Ma zivota mi nije mi za sda... ali vidimo da ne ide ova frankestajn koalicija. Zamisli 8 ih.. dok se razdijele...
Sabina! Cijenio te i postovao,ali zadnjih mjesec dana si apsolutno providna ko dan. Niko za tebe nije dobar samo da se dohvatis pozicije. Losi su to ljudi.
Pa zašto lijepo ne izađate iz koalicije ako ne valja.
Vrlo obrazovana i pristojna zena. Zasluzuje najvecu poziciju u vladi.
Ova zena ima veca muda od vecine iz Osmorke svaka cast. Porasla mi je u ocima kad je glasala kontra stranke i drzala se rijeci da ne podrzava one sa crne liste.
Rasturice osmorku ova Sabina,dzaba sve njen karakter je takav,sve je kod nje naj naj,ona je referenca za sve,ma nek rasturi, na slijedećim izborima će nestati naša stranka akobogda
Prije izbora obecavaju ,a kad dodju na vlast nista ne obecvaju hahaha.Sadrzaj je isti samo se ambalaza promijenila.Ovdje je najbolje kao u Hong Kongu da nas stranci preuzmu na 100 god dok jednoj generaciji promijene svijest jer mi sa ovom pameću nidokle nećemo kako vrijeme prolazi sve smo gori,a djeca nam iz skola izlaze polupismena
Cudna je ova Ćudićka ne zna bili kakila ili bi piškila.
U prevodu hoće da kaže, da su se već prepali i da su SDA i DF krivi što Osmorka neće uspjeti ništa uraditi sa SNSD-om i HDZ-om, ili će to što urade napraviti takvu štetu državi da građani neće imati dilemu da ih pomnože s nulom na sljedećim izborima.