Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavna obaveza ftv-a je prenos sjednica parlamenta...Sve drzave rade prenos svijih parlamenata pa cak i SJ Koreja....ali SDA je to striktno zabranila vec godinama
Kuja odvratna lazljiva
KAZEM JA AKO JE STRAH OD BOGA MJERA, ONDA SU KOMUNISTI BILI ODABRANI ASHABI U ODNOSU NA SDA PATRIOTE, OVOG U KOMUNIZMU , OVAKVOG JAVASLUKA NIJE BILO.
Ovu situaciju Bakir moze da rijesi preko telefona za 5 min da se digne sve na noge i finansije i inspekcije i tuzilastva i sudovi, zato i jest odgovoran najvise, ko ima najvise moci i snosi najvise odgovornosti.
Sve ovo meni lići na veliki lopovluk i obmanu. A i neka nam kad smo budale. Gdje ste vidjeli da je nekog od političara, direktora i uhljeba (Ćudić, Salić, Haljevac) briga za ugrožene? Malo sutra. Sve ovo im je trebalo radi njihovih interesa (mislim da znam i kojih) i radi njihovih guzica. A vi mislite da je onaj belajsuz istupio radi djece, kad nemate u glavi, nek vam bude.
Sabina cudic laze.Rekla je da su djeca zlostavljana,truju se pogresnim lijekovima,imaju pogresne dijagnoze.Laze zena.A fotke je izgleda snimao sin Zarfe Dupovac SDP direktorice Zavoda Pazaric,koju je Forto Sabinin nagradio mjestom u UO SARAJEVO SUME.Je li tako Sabina nagradjujete Zarfu koja je vezala djecu?Djubretuso
Hej network administratori kliXa, Hajde stavite ovu news na vrh stranice, jer su nam ovo jako bitne stvari. PS Ne kazem da i ovo sa nogericima i nacistima iz cro nije bitna vijest! Thx
Kako te Sabina nije stid unosiš nemir i zulum među nas napaćene poštene Bošnjake? Umjesto da uživamo u ovom rahatluku u đenetu od države ti lažeš sve Allah će ti ukaburit sve, đubre
Ko o cemu SDA o sestorki!! Nema veze sto je razgovor o djeci sa poteskocama, njih ne zanima da se prica o tome.
da ima obraza i casti , pameti i postenja , ljudskosti ...kao sto nema Muniba Subasic bi Sabinu Cudic proglasila kraljicom Balakna . Mozda je i bolje da je tako . Sabina bi svaku titulu od Munire odbila sa gadjenjem .
Sabina daj prijedlog da svi parlementarci dadnu po jednu platu u Pazaric da se moze barem.hrana nabaviti kako treba.
Ne preziva se ova džabe Ćudić, vele se ti čudiš djete drago
Najzalosnije je sto djeca pate, uskraceni su za prava koja zasluzuju! Neko im je oduzeo to zbog materijalne dobrobiti!? Ko od vas ikad obide Zavod bez najave da vidi kako stvari funkcioniraju? Koga briga? Sabina Ćudić osmislila političku priču za poene, stala na slikama, zavadila pa sad misli lahko ce vladati!!!
Sabina je samo jedna vise politicarka, nezainteresovana za zivot kamoli za Zavod! Teleca faca lijepo joj stoji, nevino izgleda!
Prvi korak napravio je direktor! Medutim, medijski nije dobro propraceno jer kao doticna nije imao sredstva i veze da medije plati! A niko nista uciniti nece, bori se sam dok mozes! Prividno MODERNA NASA STRANKA pokusava moralisticki djelovati dok pod ruku sebe bogate!
Odvratna zena
Odvratna SDA botina
Ajde ba i ti si ono objavila iskljucivo radi politickih interesa a ne radi dobrobiti djece koja su tamo i koja su bolesna. Vas politicare ne interesuju ta djeca, vas sve interesuju samo stolice. Objavi i da je tvoja kolegica sa kojom sjedis u KJKP Rad zaposlila seku, nepotizam na djelu.
@alenvilic Glupane neobrazovani, magarac naivni i ovo sto je ova lezbaca objavila, objavila je iskljucivo jer joj je odgovaralo u datom momentu. Zasto je cuvala slike, zasto ih nije odmah objavila kada je dobila ?? Pa atu jedan, sada je to uradila jer je vidjela priliku da dobije ono sto ima namjeru. Da je imala namjeru da zastiti djecu ili za njihovu dobrobit, objavila bi odmah nakon sto je dosla u posjed tih slika...