Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel iko odgovaro za 500 miliona duga? Nije...i sto da narod da placa rupu bez dna? Jel iko zatrazio od sindikata da se smanji administracija u rudnicima i elektroprivredi i ogromne uhlhebske plate u elektroprivredi? Nije..nek propadne i drzava i sve. Bitno je 2200 administrativnih uhljeba i tenderisanje..a ne 3 miliona stanovnika.
Pa pizdo što su sindikati rudnika šutili godinama!! Sinan Huskić plata bez dodataka 2.400 Prvo lice Avaza i Šćepe. Kome nije jasno šta se radi i gdje ovo vodi nije dobar u glavu kao i ti Čudićko!!
Andelija se obogatio na poziciji primajuci u radni odnos stelom i spletkama. U Elektro.zaposlio svu porodicu i blizu rodbinu. Strucni i moralan kadar je uskracen posla i hljeba. Neces imati srece u zivotu i bices ti i one koje si primio kaznjeni sudbinskim kaznama. Zapamti dobro smece jedno lopovsko. Komsic vam je omogucio takvu pljacku, ebo vam on zene i vas usrane.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Andelija se obogatio na poziciji primajuci u radni odnos stelom i spletkama. U Elektro.zaposlio svu porodicu i blizu rodbinu. Strucni i moralan kadar je uskracen posla i hljeba. Neces imati srece u zivotu i bices ti i one koje si primio kaznjen sudbinskim kaznama. Zapamti dobro smece jedno lopovsko. Komsic vam je omogucio takvu pljacku, ebo vam on zene i vas usrane.
Krajnje je vrijeme da se vise izadje na ulice i sve se rijesi.Ti andelija kod Senada rece da neces potpisati poskupljenje struje sta bi
Neninteresuje me. Ti si u politici i ti to rjesavaj. Necemo valjda mi, a ti da primas platu.
Prvo nek se procesuiraju svi koji su opljackali energetski sektor u JP EP BiH i svim rudnicima pa nek onda poskupi struja ako treba. Al da struja poskupi a da oni nastavljaju pljackati e nece moci. NO PASARAN!!
Ćudićko, sada na FTV rekoše da nema poskupljenja struje.
Bravo Sabna
Samo nek se ne puca . J... Nas!
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
Sibi je mašina
Svaka ti zlata vrijedi.. Treba tuzilastvo da se oglasi.. Pljacke nevidjene...sram i stid da ih bude...kako se Boga ne boje?
skuplji šljunak od uglja eto dokle ih je elektroprivreda dovela
Samo 38 posto skuplja struja? Slabo je to. Dajte bolje 100 posto, da se lakše računa.
dusa mamina, najpametnija u mahali..
treba od naroda nadomiriti sto su pokrali poskupljenjem struje pa ce jos vise krasti i opet poskupljenje da imaju jos vise krasti i tako u nedogled
Ne bih savjetovao bilo kome da u predizbornoj godini poskupljuje i struju. A ovo je poznato od prije da rudari i studenti ne mogu izgubiti proteste i izboriše se ljudi za sebe.
E sad mi je lakse sto cu placati skuplju struju. Sad je ok. Nisu rudari krivi. Kriv je mali Perica. Nama je uvijek neko drugi kriv. Sabina zaboli me patka sta je razlog, ako ide preko mojih ledja.