Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO IKO IZ SBBA MOŽE RECI NEŠTO IKOM! PA TAJ SBB JE POSTAVIO SAMIRA BECIREVICA NA MJESTO PREDSJEDNIKA NADZORNOG ODBORA PENZIONOG FONDA DA GA NAGRADI STO JE PRIMAO PENZIJU MRTVE MAJKE PUNE TRI GODINE! BRAVO SBB!
SBB o poštenju, pa ako je koja stranka prednjačila po kriminalnim aferama tipa Vesne Svancer, onda je to SBB, dakle SBB je najveće zlo u Bosnjaka poslije SDA!
Kakva odvratna kolicina hipokrizije esbebeovaca...
Koliko se plase SBB-a, samo napadaju u komentarima. 🤣
Ne znam da li bi ti dozvolila da tvoje dijete neko javno stavi da se kojim slucajem nalazilo medju sticenicima.Treba sankcionisati svaki vid nelegalnog objavljivanja bolesne djece.
Pa šta si očekivala? Orden zbog javnog objavljivanja dječijih slika!
Ćudic ne jedi govna vise..pa dosta si bila u centru paznje!
sabina nema naguzove politicki poena to je sa pazaricom naivno
sabini ce onaj siptar napravit djete koje ce zavrsit u oazaricu
Treba snositi odgovornost za propuste koji sigurno nisu slucajni nego s ciljem da se promovise ona licno za rad tudje patnje
SBB :)))))))))))))))))))
Los ti je pokušaj za sakupljanje političkih poena Sabina.
Sanela Prašović! Bedem neovisnog novinarstva. Moralna vertikala. Svjetlo na kraju tunela. Nastavi niz...
kurava
Puasevicka sad hoce da izguadi kauikeu, kuja ko i sef joj
Sabina, neka si objavila fotografije VEZANE djece !!! Tako to rade SAVJESNI GRAĐANI !!! Kada bi birali između ZAŠTITE DJECE i LOŠEG ZAKONSKOG RJEŠENJA, šta bi ODABRALI ??? A gospođi Saneli Prašović-Gadžo, GOVNO može biti veliko i malo, ali je GOVNO !!!
Botovi Naše stranke, najjači ste...takva vam je i stranka, samo bla bla bla...
Jedva čekam da se razriješi i ova situacija. Porijeklo fotografija i autentičnost istih. Ipak smo svi uznemireni i pogođeni ...