Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir živi u iluziji da pravi ustupke i daje nekome nešto. Nemaš ti tapiju na državu, i malo te se pita.
Bola… takav je Ustav, a bez glasa Bosnjaka nema izmjene Ustava.
Mi smo u ovoj situaciji jer je bakir umislio da ima tapiju na sve,dao je dom naroda i sad se valjamo u blatu tolike godine,a on u svilenom odijelu ogrne kaput i misli da je on poslat od boga da nama bude gore jer je to za naše dobro.
izdajnici iz naše stranke nemaju pravo ništa pametovati. oni su u Mostaru sve rekli.
@Nije27bitno protiv masinerije 260000, nemoguce je se boriti, a ovi svi su potekli od iste te, na drzavnoj sisi i lagano laju a dobro im dok ne tako, placa redovna, prije hobotnice 260000 treba se drzava rijesiti ovakvih parazit satalita koji nikakvog efekta nemaju, samo pretakanje vode iz jedne case u drugu, a pri svakom pretakanju zafali vode, uzmi iz budzeta
Ako nas EU na ovo natjera nikada necu glasati za ulazak u EU. Mi nemamo prijatelje u Evropi.
Moze podjela, Bosnjacima 60% teritorije, a vi podijelite ostatak, kad bas hocete da se dijelite...
Ovo je ona sto je predala Mostar HDZ.Tuka koja je policajcu govorila-predjite na nasu stranu!!!Tuka
Kupit će vas kao i mnogo puta dosad. Drugim riječima gotovi smo
bakir ne predstavlja nikoga tako da njegov stav o nečemu ne znači ništa.
Bakirova SDA je u vlasti i on se pita, nisi upucen...
gospodjo,rjesenja opozije su rjesenja bosnjacke opozicije-Srbi i Hrvati imaju izabrane svoje predstavnike u svim nivoima vlasti
Pa ponudite rjesenje micuma vam bemje, samo znate kritikovati i govoriti mi necemo. Koji cete racku tu kad necete da radite svi mi znamo kritikovati vas posao je da radite
Sabina, hajd suti materet
Čuj vode podjeli. Eto nije podijeljena već 30 godina... Nabijem te na kurraccc glupačo
Pa hajd da se podjelimo, tzv srba ima 35 % hrvata max 15 % a sve ostalo bosanci, o cemu prica neko nesto ovdje. Ko sta hoce, jel matematika tako teska.
Kad nedavno onaj Hajrudin Somun ispriča na Face-u kako je Alija pristao na RS i naziv, a pod pritiskom Holbruka, sve je bilo jasno, nije za njega bila država da je vodi, a niti za ove njegove hajvane i stranku!!!
Izetbegovic vise nema podrsku ni u svom korpusu a stranka mu se raspada. Jedino moze kupovati podrsku a ovo je jedan od nacina.
Smješno mi je kada se kaže biranje prdstavnika drugim narodima.Pa jedan je narod u Bosni,bosanski,koje je vjere,nacije,boje,pola itd je manje važno.Hoću da biram i budem biran,ko ima pravo određivati ko je pravi,a ko nije.Hebite se više pravi.
Upravo zato su Coviceva kompanija bili uporni u Briselu sa konstitutivnoscu, pa popise sljagu.