Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se vaditi iz govana.Ni raspisati referendum ni odustati. Kako sad reći da važi ono veži konja kako aga kaže. Postrojio neko njega,a on će Dodika.
Malo je reci da ga ne mirisem nikako ali opet kao i u Stukanovo slucaju kad vidim ko je sve protiv njega, more biti da je covjek i u pravu ponesto.
Zar ima iko da vjeruje da Dodik i Vučić misle drugačije i da sve što rade ne rade u dogovoru? Pa ovo je obična predstava za javnost gdje Vučić ispada dobar momak u očima Zapada, a i Dodik s njim... Ko ne zna njihovu politiku...
Pa u Vucicevom programu tj ustavu stranke iz koje dolazi, nalazi se i clan o pripojenju RS tako da netreba mnogo mudrovat Ovo je cisto ispipavanje terena a volio bih da nam neko kaze koji je to jos politicar iz neke druge drzave bio za govornicom parlamenta RS
U srbijanskim novinama su ili Vuciceve usne il Stanijina guza ako cemo posteno, nema neke razlike
Solidan manipulator. Zna s medijima; kako ih kontrolisati i manipulisati s javnošću.
ma nema potrebe, povući će dodo odluku sad kad ga je i radončića Čova "smuntao" da udđu u vlast.