Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A genocid te nije uznemirio?
SLIJEDI 'SMIRIVAJUCI' ODGOVOR NA 'UZNEMIRAVAJUCI DEKLERACIJU:):):):) DA SI TRAZIO VECU UBLEHU NE BI NASAO!
Hahhahhahhaha... s400 ne uznemirava nikog kao ni naoruzavanje srbije a zabranjeno sve to Dejtonom... a uz to Memorandumi Sanu nikog ne uznemiravaju po kojima postupate a nanose stetu svim gradjanima BIH ..
Kada agresori usvajaju deklaracije gdje se otvoreno zalazu za otcjepljenje genocidnog entiteta, zasto onda predstavlja problem jedinstvena gradjanska Republika BiH? Cetnicki agresori su vrhunac licemjerja
populizam bez granica.
Hrvati i Srbi su taoci sulude SDA politike.Sve ono sto su Bosnjaci imali protiv Srba u Jugoslaviji sada primjenjuju u BiH.
@gooUser1568441967 nastavlja se teror koji su bosnjaci radili nad srbima u jugoslaviji ahhhahha kralj si