Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto drugo je ovdje u pitanju....vucic je lijepo rekao da ce dovesti arape krajem septembra u bih da ovi pripreme projekte...to je bilo javno na tv ....zasto ih nije doveo zvanicno kao sto je obecao????....ja mislim da su ga ovi iz sarajeva lagundzija i bakir odbili (iz ko zna kojih razloga) i sta ce covjek poslao ih dodiku.....kad nece brdo muhamedu oce muhamed brdu :)
Doduse mozda i treba razumjeti Turke i Arape sto se tice Srba. Ipak nije krv voda. Jaca je krvna veza od vjerske.
Tacno nece dati poturcenom srpskom skaru vec pravim srbima, ionako poturceni skart odmah pravi zdamije nezna da ulaze.
Ma jah, a kopiladi su poznata po razvoju. Zato danas sa Albancima imaju najmanje place u bivsoj Jugoslaviji, ne samo u pasaluku, nego i u genocidnoj.
ljudi davno prestali gledat vjeru i naciju i okrenuli se biznisu, a vi debili sto nemate pametnija posla neg srat ovje po forumu zapitajte se cemu sve to..
Upravo ja o tome pricam. Pa nismo u 13 vijeku/stoljecu. Sta njih boli briga koje je ko vjere, oni idu tamo gdje ima para ili ce ih biti. Ali sto bi nas narod shvatio, jos uvijek zive u zabludi fol neka braca sa njima, fol vijekovima se pomazu i sl. A njih boli k za to.
klitoris kod sviju je isti i kod srba,poturica,kriscana i drugih ona je vlažna
Daj Boze da nesto naprave! A ovi pojedinci mi nisu jasni, kao da je bitno koji je entitet ili koja je vjera. Zbog takvih kao sto ste vi i jesmo u ovakvom stanju kakvom jesmo.
Vidis kako Arabs dolaze cetnicima na noge kad ih iz Mordora posalju Dodiku. Hajmo islamisti sad jos vise lobirati za Arape i Turke.
Niste vi nikavi islamisti vi ste obicne poturice.
@ dr Ismet Popovac zna to tvoja bakica najbolje :)
Dragi sheikhovi,ti fini Srbi su klali vasu bracu po vjeri,a vi s njima saveze sklapate i pomazete da budu jaki,kako cete se opravdati vasem Gospodaru,zato sto dajete prednost nevjernicima nad vasom bracom...
Balije nisu niti mogu biti arapska braca. Balije su poturceni krscani. I ti balijo mali pitom.
zna tvoja mamica i bakica da su turski k.určevi najslađi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Toliko o muslimanskoj ljubavi između arapskog svijeta i Bošnjaka.E moji glupi Bošnjaci pa svi gledaju lovu jedino mi smote gledamo muslimansku ljubav. Usput koliko će koštati avio karta od Sarajeva do Trebinja :)
Kakvih bosnjaka sami ste sebi izmislili i dali ime. I ono sto vam daju para svi samo dyamije pravite, nista ne ulazete.
hajd vidi sa mamicom oko čokoladice ostavio sam ti je ispod jatuka sinoć dok ti je mamica gutala moj turski k.urac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)