Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Referendum je nevažeći, jer rezultati nisu objavljeni u službenim novinama, a i sam je bio obična smijurija i lakrdija........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
svete srbske optuznice ahhjaa
Bas tako! Dok su se Dodik i Cvijanovic izvukli oni kaznjavaju samo terenske radnike..
Eh, eto mi svi ocekivali da ces ti reci drugacije. Bas si nas sve iznenadio.
Koji ti je ono Čubrilović što baci PRVI bombu na prestolonasljednika Ferdinanda prije 100 godina ?? NAvodno sam čuo da ćeš biti streučni konsultanr Kusturici u nejgovom najboljem filmu PRINCIP UBIJA SOFIJU DA NEMA NASLJEDNIKA !
Sinisa ce biti karan ocamm😂
.ebacemo mu dalje od majke!
Evo opet TEME, o kojoj bi oni danima šupljirali.... Dok se klepa budžet!
ZNAMO MI TO ČUBRILOVIĆU, Trbala je protiv tebe, Ivanića, Dodika i ŽEljke, al to ste tako0 i uradili da se ne bi moglo sankcionisati JER KAO NEMA KO DA VODI SRPSKU ! NAžalsot ! Ali sljedeći put bićete uhapšeni bez sekunde čekanja, budite sigurni da vam je ovo POSLJEDNJA OPOMENA !