Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada su ti nista i ocito si ponosan na klosare .... Vodi ih u svoju avliju .... cubrilo ...! Pecite rakiju opusteno igrajte se i pjevajte ...!
Tvrdi i da se nekom ko je učestvovao u krađi i odslužio kaznu ne može zabraniti da uđe u Narodnu skupštinu.-jbt lopovi navalite-mislim oni ćestiti
pravda se kurva da je nevina ...
cuj ovog mozga....."Ako je neko osuđen zbog krađe automobila ili nekog prekršaja, to je njegova privatna stvar", ustvrdio je Stevandić. Jel isto tako ako je osuđen radi ubistva, silovanja, pedofilije, genocida.....isto njegova stvar?
Otkriveno sta radite. A ne ispolitizirano. Drasticna razlika.Nadji pametnog,skolovanog koji zna jezike i nek ti procita sta strana stampa pise o tvojim cuvaroma srpske casti.
Ne sumnjam da bi imao isto tako uravnoteženo mišljenje da su u posjetu parlamentu federacije došli 'zemljoradnici' iz G. Maoče...
Mislili ste to sakriti ali vam nije uspjelo..znamo mi sve