Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lideri?? Niti jedan nema vecinsku podrsku svoga naroda tako da nisu lideri !!
@citamotuA777 ...naravno da nema...nema ni anapa ni vjeca ministara...uostalom rekao sam ti....vjece ministara vise nikog ne interesuje....
Jedino rjesenje: 1. Zakonom zabraniti sve stranke koje su bile u i oko vlasti u periodu 1990-2019, izabrati nove sudije i tuzioce 2. Zakonom zabraniti bavljenje politikom clanovima ovih stranaka 3. Pokrenuti istragu o porijeklu imovine politicara 1990-2019 4. Procesuirati
@MaminoZlato nakon toga politikom se ne mogu baviti i obnasati bilo kakvu funkciju od opsteg znacaja osobe starije od 40 godina
@MaminoZlato Znaci hoces diktaturu!?
taj centar je 'strucnjak' denis hadzovic. mozda mu je je pomagao I 'strucnjak djevad galijasevic???? zasto ne 77 ili 777 koraka?????? pokusaj intelektualnog onaniranja! sve je jasno.treba poslati anp /jer su donesene za to odluke/! odakle mu drskost da on govori sto ce predsjednistvo I drugi organi da rade???? zasto ne radi 'ozbiljan' posao a ne ovo?
CSS, vaš je prijdlog samo jedna obična zakrpa. Mi, koji ostajemo u BiH, borimo se i izboritćemo se za sistem koji garantuje demokratiju, pravo i pravednost, a ne zakrpe koje nam nude bjelosvjetski dunđeri!
Treba rastijerati svu ovu bagru, nevodi nicemu unisti se drzavu i gradane.
Sve je to lijepo rečeno, ali neko krme neće da šalje ANP uopće!
Donijeti pravedan Izborni zakon s jasnim smjernicama kako i u kojem roku se vlast mora formirati, organizirati prijevremene i problem rijesen.
@0 novavlast se ne mora formirati jer ima postojeca!
plan je dobar, ali realno vladajuca bagra zapravo NE ZELI BiH u EU i NATOu, njima je najbolje ovako kako je,STATUS QUO, poluanarhija sa njihovim ljudima svuda gdje treba, pa dok se boje ne rastope.
Neće fukara Milorad, drže ga Rusi za osušena damu jer im je prodao budućnost Srba za lične interese.
CSS,HTML i javascript ponudili rjesenje...
Koja korist kad PHP sve blokira
DRY374DRY Bosnjaka 36000,Srba 29000 I Hrvata 17000.UK gradu je Bosnjaka slIican broj kao I Srba.
Budaletine a jos je gori narod sto je glasao za iste pogotovo za Komsica..dok imamo ovakve susjede neprijatelj nam ne treba..
@ivica.bila i ja kazem to za susjede, pogotovo Hrvatsku ...
ooet tri prascica
Jedino rjesenje za BH je povratak SFORa i uspostava RBiH!
Konaković bi ti riješio u dvokoraku!
Još jedan u nizu prijedloga koji će Komšić i Džaferović odbiti a Dodik prihvatiti. Jer Dodik blokira izbor vlasti. Prvo ANP pa onda Vijeće ministara. Ma hajte moli vas
Ovi iz CSS-a kao da su s marsa pali. Dodik priča o odcjepljenju a oni o povećanju sredstava za odbranu BiH za koja on treba dignuti ruku u predsjedništvu.