Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država uhljeba i lopova
Onaj ko vjeruje institucijama je upravo taj uhljeb
Znaci cak polovina gradjana nije umno zaostala. Lijepo.
ja sam u grupi onih koji ne vjeruju ni u ovu anketu štaš sad
@vodenicar2 Da ti ponudim dvije pilule, jednu plavu a drugu crvenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bojim se da vas gradjane niko nista ne pita ionako.
Povina gradjana nezadovoljno ali ce opet ovce glasat za iste.
U policiji više neprijatelja nego prijatelja...
Kako palo?! Pa niti jedno od navedena 4 ne postoji!
Kada je kriminal na vrhu drzave svi ostali kriminalci zazive. Kada zakon ne valja, svaka mraka uhvati maha titrat po svom cejfu jer nema ziz-ziz da opece adekvatno po slobodi, dzepu i dr. ljudi postali toliko bezobrazni i malogradjani a kamoli jos ova mraka u vladi i razlicitim funkcijama drugim.
65 % povjerenje u sudstvo i tuzilastvo,haha, koje su to naivcine...
Kakvo ba povjwrenje u policiju kakvi bakraci, sve nadrtalci zesci.
kako da se vjeruje za dilere znaju i puštaju ih da rade,bježe im kriminalci iz zatvora,majmun ubio dvije cure autom samo što ga nisu pustili i još mu dali 1000 km za džeparac,fol ne mogu dokazati ko je ubio momka na Ilidži i tako niz primjera veoma lošeg rada a da usput dodam da se za pojas trči napisati kazna
pa prvi narod daje pare policiji. Zaustavi te i kriv si, znaci KRIV SI, nemas sta mislit, nisi se vezo il prekoracio brzinu. I sta mi? Odmah pocnemo spiku: de nemoj pisat, evo popijte kafu, itd itd... i normalno da smo ih mi navikli da im dajemo. I poslije im jebemo mater, kao "uzeli mi cvaju". A ti sam dao.
Vise vjerujem Milanu Tarotu nego svim gore navedenim...
Važnije je da se Hrvatima zabrani gradnja mosta a ovo kod nas ćemo prešutit i pravit se mutavi
Rješenje je jednostavno. Vratiti komunizam i "diktaturu" proleterijata a domaće izdajnike i njihove mentore strance protjerati i Bosna će postati mirna, prosperitetna i slobodna.
@sae540 Korupcija je proizvod političkog i ekonomskog sistema
Dok god politika (imamo prilike svi viditi kakvih tu idiota ima) zapošljava na vodecim funkcijama svoj neskolovan, nesposoban i krimos kadar ovde nece biti bolje. Sve sfere su katastrofalne.
Nasa policija je tu da cuva lopove poput Dodika i dilere poput Keljemendija, a obicnom narodu da otima pare na ulici.
ja stručnjaka majko moja mila. čuj rečenice "U sva tri kruga pokazano je da građani najviše vjeruju institucijama obrazovanja te u policiju".....a onda ide "Gotovo polovina ispitanika nema povjerenja u policiju". ovi smogovci mora da rade za "one druge"