Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, koja komedija. Umirem od smijeha Tamo munare od sto metara visine, na sve strane zeleni plakati i oni jos stoje i bulje u dlanovima i "uce fatihu" proleterima. Vi ste komedija od "nacije".
@StGeorge Bas tako. Velika vecina muslimana Podrinja je bila u ustasama.
Opet karpatska uvozna govna nesto pameutju......srbija prva "ociscena"teritorija na balkanu od jevreja,90% genocidasa bilo u cetnicima pa zamijenili kokarde petokrakama kad su vidjeli da im 'braca"puse rat,pa napravise jos jedan genocid 90-tih tako da sada svijet uci djecu u skolama tko su i sta su(nacisti 21.vijeka)kad kazes srbin dijete odgovori Nazis/Genocide?
NEKI OD MNOGIH ODLIČNO EVIDENTIRANIH TEŠKIH ZLOČINAČKIH POHODA IZA KOJIH STOJE OTVORENO ILI PRIKRIVENO SRBIJANSKI INTELEKTUALCI ZADNJIH 150 GODINA: Zrenjanin (Vojvodina 2016), Slivnica (Bugarska 1885), Izbica (Kosovo 1999), Sjeverin (Sandžak 1992), Vukovar (Hrvatska 1991), Srebrenica (Bosna 1995).