Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meteoalarm je meni TITO...ne znam kako smo prije zivjeli bez njega... Prije dok smobili "neinformisani", 30 cm snijega se zvalo "djecije radosti"..."sutra pravimo snjeska"..."sutra idemo na sankanje"...a sata je to zovemo crveni alarm...I trebamo biti zabrinuti za nase zivote?!?!!?
30 cm snijega to je necuveno, uzas, katastrofa..pogledao sam statistiku u zadnjih 4 dana i 26 sati ni jednom nije palo toliko snijega u Sarajevu...ovo je "The Guinness World Records"......ja cu se evakuisati I vratiti se za 6 mjeseci dok prodje ova OPASNOST!
zimska služba nije spremna ipak je marttt
Skijanjee u martu Neprocjenjivo Padaj samo padaj!!!!
Kod nas svaka dva dana narandžasti alarm kao da živimo na vatrenom prstenu Pacifika.
crveno blizu Sutorina..opasno pravo
Na "zapadu" uveden novi meteo-alarm, "ZELENI" ..navodno taj' je najopasniji.. :) :)
Pa ne možete nas zastrašiti sa kišom i snijegom! :))))) I do sad su padale kiše i snijegovi, pa nije nikad bilo alarmantno stanje.
Pojma vi nemate...
Uzbuna vec par dana, haos , ko da ce ledeno doba nastupiti.. -.-
bas tako ovo ne treba ni citati koliko sire negativan uticaj, kao da ce bit - 50
Juce gledam po netu i tvu prognoze,isprepadali me bukvalno -.- kako to oni opisuju i dizu uzbune ,reko sta je ovo covjece zatrpase nas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobra slika. regionala podjela BiH ovako treba podjeliti BiH a ne na kantone i RS i DB
neka pada.bar necemo morati ici raditi....
Nedavno su isto upozoravali na neke narandzaste alarme, velike nepogode, pa nije nista bilo. Tako ce biti i sada - nista.
aaaaaaaaa ma ne pa bas je lijepo vrijeme, kakav snijeg..
odgadza se ovo kolo premier lige
Opet snijeg:) "munara mu mjera bila"
koje pranje mozga sa ovim snjegom, danima traje bombardovanje, na ulici su i ptice počele da pričaju o "snjegu"...koji će navodno da padne...a ne bi me iznenadilo i da ne padne