Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://azijada.blog381.com/2009/06/30/azijada-ljubavi-moja/ http://ivangrubesic.blogger.ba/
bolje i sa srbime nego sa turkama
pločkinic dobiva 10 Traktora od Dodika, ako objavi 10 clanaka u godini koji rade na zavadjanju Bosnjaka I HRvata. Bravo pločkinicu upravo si zaradio jos jedan Traktor. Ti si pravi Ercegovacki Traktorista. samo kako ces ORAT\' Kamen jado jedan. Pozdrav svim postenim Bosancima i HErcegovcima (bez obzira jes u li Bosnjaci, Hrvati il Srbi) Treba ovu gamad fasisticku ignorisati.
Potpuno podržavam stavove cl-a. POsavina!
@karlo202 Maloljetnicka razmisljanja ne treba komentarisati,ali,karlo202 ko si ti dijete da razmisljas u ime 99% Hrvata,nemaš ti pojma šta pišeš,pa ne zive Hrvati samo u \"zapadnom\"Mostaru,šta mislis o Hrvatima iz posavine koji trebaju da se vrate svojim kucama,o srednjoj Bosni,O sjeveroistocnoj Bosni gdje ih zivi na tisuce itd itd. karlo202,izvini ali stvarno si glup,idi na neki forum za tinejdzere mozda ce ti biti pametnije.
@karlo202 evo ga zapadni mostar. koja si ti budala. upropastavas posten hrvatski narod. kakav bolan libertas, jesu ovo oni sto su ukrali grb grada dubrovnika ???? ti bi sa chetama, a napravili najveci genocid poslje ww2, jesi normalan, znas li sta pricas ???
Kao prvo, meni kao hrvatu katoliku više odgovara trenutno savez na svim poljima sa srbima nego sa muslimanima tako da Vam mogu reći da se u potpunosti slažem s leom. osim toga leo nije usmaljen već skoro 99% hrvata misli i razmišlja u ovom pravcu. bošnjaci, izvinite ali sami ste krivi za ovu situaciju. samo nastavite i okrenite sve protiv sebe pa i nato jer navijate za bin ladena i njegove talibane
@zeljo Upravo tako,lik koji zastupa ovu organizaciju uglavnom nastupa na medijima koji su pod upravom mileta laktasenka i profašističkih organizacija. Mile laktasenko je skoro priznao na jednoj televiziji da mu je cilj da zavadi Bosnjake i Hrvate,ja sam to cuo svojim ušima i kako kaze bilo bi im lakše. Zavaditi ova dva naroda uspjeli su karadzic i milosevic 1993,sada to ponovo pokusava mile ronhil,pomocu doticnog lika pločkinica.
Leo Pločknić je dobroplaceni Dodikov potrcko! A Dodik-konjina , jadan ne zna vise kako da napakosti BiH, pa se spusta na jeftine fore....fuj, grmalju, providan si!
gori je samo ovaj portal što daje informacije o ovim ustaškim govnima
Naprijed Croatia!!!!!
Leo P. je samo los vic kojim Laktasenko i mostarski Soko pokusavaju uveseliti bosanskohercegovacku javnost.
Velikosrbi ne prestaju sa napadima na Pravosudje BiH, a kolika panika vlada u redovima laktaskog kriminalca najbolje svjedoci ova bolesna osoba koja se vec neko vrijeme oglasava za njihove interese. U napadima na Sud i Tuzilastvo BiH i Dragan Covic vidi svoju sansu da se spasi odgovornosti za kriminal za koji treba odgovarati pred Sudom BiH, a u napadima vjerujem da ce im se pridruziti i neki bosnjacki kriminalci.
\"Kriteriji Tužiteljstva i Suda BiH postali su u najmanju ruku pristrani jer u pritvoru nema pripadnika bošnjačkog naroda koji su statistički u razdoblju 1991.-1995. počinili najbrojnije ratne zločine, odnosno pripadnici ovoga naroda uopće se ne procesuiraju\", stoji u priopćenju iz te organizacije. hahahahaha jos jedan od bisera milorada dodika i njegovih potparola koji se kriju iza hrvatskog naroda. cilj je delegitimirati institucije pravosudja bih kako laktaski gazda i njegovi partneri u fbih ne bi odgovarali za pocinjeni kriminal
Klaun koji koji istupa u ime ove fasisticke udruge nema veze sa hrvatskim narodom na koga se poziva, vec je marioneta u rukama velikosrba i provodi njihovu taktiku unosenja napetosti u odnose izmedju Hrvata i Bosnjaka, sve po principu zavadi pa vladaj.