Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://azijada.blog381.com/2009/06/30/azijada-ljubavi-moja/ http://ivangrubesic.blogger.ba/
Istina je da je u federaciji nemoguc zivot za Srbe i Hrvate. U Sarajevu danas zivi vise Kineza nego Srba,iako ih je do uoci rata bilo oko 150.000
Ja kretena Tuđmanovog! Pa Tuzla jedina ima multinacionalni sastav od svih gradova u BiH! Neko reče, nisu fašisti ovi iz \'\'Croatia Libartas\'\', pa ono što oni rade u Stocu to ni Hitler nije radio 1933-1945 u Njemačkoj jevrejskoj djeci!
NVO Croatia Libertas razbija BiH. Svaka izjava NVO Croatia Libertas je protiv BiH. Nisam procitao ni jednu pozitivnu.
\"NVO Croatia Libertas ima više članova Bošnjaka i Srba nego što ih grad Tuzla ima kao stanovnika\" Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjj vise mi je ovih seronja na vrh k.......! Moracu svrsiti: Istina je: zadatak Croatia Libertas izazivanje međunacionalne netrpeljivosti te razbijanje multietničnosti Tuzle i ne samo razbijanje multietničnosti Tuzel nego i cijele Bosne i pisljive ErceGOVNINE.
hahahaha upadam od osmijeha pa samo jedno naselje u Tuzli ima preko 120 hrvatskih porodica a kamoli citav grad....nek se drze oni svog Mostara...hahaah sto me nasmija