Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste da je pravde trebali konzulat imati samo u Hagu !!!!!!
VOLIM SRPSKE KRUTE DA DUDLAM
Dragi Bosnjaci! Je li ne vidite kako nas svi za nos vuku? Prvo su nam Srbi dali do znanja ko su, prijeteci odvajanjem i donosenjem rata. Drugi su bili EU i SAD koji su dopustili da nas fasistiski primitivci \"nasim oruzjem\" istjeraju iz domova, praveci zlocine i genocide nad nama. To nije bilo dosta nego su jos dobili 49% teritorije u kojoj mogu nastaviti etnicko ciscenje i spajanje Srbije sa Krajinom. Treci su sigurno nasi lideri koji nas prodase za male pare, umjesto da imaju svoj stav i viziju za svoj narod. Zato, zauzmimo napokon STAV dok ne bude kasno. Srbi se vec odcjepljuju i vjerujte da ce im to uspjeti, jer fasizam izgleda jos funkcionise. Ne mozemo se oslonuti na EU i SAD. Ne trebaju nam fasisti koji zlocince i genocidase slave kao heroje. Pustimo ich neka idu ali samo sa 34% teritorije. Ako ne uspije, alternativa je spajanje sa Sandzakom. Ako ne reagujemo otici ce sa 49% a nama ostaje FBIH sa Hrvatima koji sigurno slijede RS. Uzmimo stvar u svoju ruku!
Kako ukrasti cash , zaj.ebati svoj narod i ponovo doci na vlast? Evo par trikova od Mr. DoDicka: 1. Specijalne veze 2. Referendum 3. Tuzbe protiv nekih muslimana 4. Bojkot FTV-a 5. Povlacenje iz BH institucija 6. Uvodjenje Rusa i Srba u ekonomiju 7. Dovodjenje Dzevada Galijasevica u raznorazne emisije na PTPC 8. Odrzati entitetsko glasanje 9. Otjerati strane sudije i tuzioce 10. I jos na kraju koja kocijaska psovka, bacanje BH zastave sa stola, docekivanje ratnih zlocinaca, negiranje genocida i ratnih zlocina, itd.. Nadam se iskreno da ce srpski narod u BiH imati dosta koristi i fajde od ovih FAMOZNIH poteza Mr. DoDicka.. Bar po 50 KM u dzep ili sl..
Ja sam Pipo jebite me lipo !!!
U KOJOJ DRZAVI SE NALAZE OGROMNE REZERVE NAFTE??? U BOSNI I HERCEGOVINI! ZNACI DA DODIK POCINJE PLJACKU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE i POTREBAN MU JE IZLAZ NA MORE!!!! ZNACI DA BI LITAR GORIVA U DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI TREBO KOSTAT DVADESET CENTI KO STO JE TO I U OSTALIM ZEMLJAMA KOJE IMAJU VELIKE ZALIHE NAFTE NA SVOJOJ TERITORIJI! REZERVE NAFTE NA TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE PRPADAJU DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI I NJENIM GRADJANIMA A NE ENITETIMA I TROJICI LOPOVA NA VLASTI U GENOCIDNOJ TVOREVINI!!! DODIK POCINJE EKSPOLATACIJU PRIRODNIH RESURSA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! TREBA STAVIT VETO NA PLJACKU I UNISTAVANJE BOSNE I HERCEGOVINE ZAUVIJEK! SRBIJA JE ORGANIZATOR I KREATOR ETNICKIH CISCENJA BOSNJAKA I HRVATA BAS ZA KOLONIZACIJU I KRADJU TERITORIJE I RESURSA, HISTORIJE BOSNE I HERCEGOVINE!
mir mir bolje vam je nego da vas masakriramo po cijeloj seher bosni i jedne i druge
e moj Pipo sad ce nafta iz RS-a (hercegovina-nevesinje-trebi nje) u Crnu goru pa na tankere i lova u Banjaluku :))))))))))))))) ojhaaaaa ojjj ojjjj ojj a u sarajevo shupak :)))))) ojhaaaaaa ojjj
po cemu je danasnja srbija bolja od miloseviceve prije dvadeset godina, tadic licno cuva ratnog zlocinca ratka mladica i ne isporucuje ga haskom sudu, tadic , jeremic i srbija opet prave agresiju i terorizam na bosnu i hercegovinu , dobrovoljacka je samo izgovor da bi se srbija i dalje mijesala u politiku i buducnost, funkciju i svojom diktaturom onemogucila funkciju i demokraciju drzave bosne i hercegovine!
Zločinac i haški osuđenik na slobodi NAKON HAGA, MITAR VASILJEVIĆ JE IZBIRLJIV ZA NOVO HAPŠENJE Zločinac Mitar Vasiljević za vrijeme orgijanja nokon dolaska u Višegrad Puštanje Mitra Vasiljevića na slobodu nakon 2/3 odslužene kazne ne predstavlja ništa drugo nego novi šamar u lice bošnjačkim žrtvama Višegrada – ženama, djeci i starcima - u čijem paljenju je ovaj šljam učestvovao. Lokalni srpski extremisti su ovom ratnom zločincu priredili i dobrodošlicu uz trubače i orkestar iz Užica, kako bolesnim umovima i pristaje. Međutim, žrtve Višegrada još uvijek imaju šansu da Vasiljevića stave iza rešetaka, ali moraju da se bolje organizuju, kontaktiraju sudske organe, i zahtjevaju od bosansko-hercegovačkih vlasti da pod hitno nešto poduzmu.
Bolje nek bude europska srbija, nego islamofasisti kojima su best friend najgori rezim na zemaljskoj kugli !!!!
DODIK POCINJE PLJACKU NAFTE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE ZATO MU JE POTREBAN IZLAZ NA MORE I HOCE DA USPOSTAVI POSEBNU RELACIJU SA CRNOM GOROM! POD HITNO SE TREBA TUZIT DODIK I GENOCIDNA TVOREVINA ZA LEGALIZACIJU PLJCKE PRIRODNIH RESURSA BOSNE I HERCEGOVINE I DRZAVNE IMOVINE!!! NE GUBITE JEDAN DAN VEC POD HITNO ZAUSTAVIT PLJACKU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE INJENIH GRADJANA !
Tužimo Tadića, zato što kada je bio ministar odbrane Srbije, nije uhapsio Mladića Ratka, a postoje dokumenti, crno na bijelo, da je spomenuti tada boravio u Srbiji.
E konjino hoces da ti chetnicka RS to jest srbija bude gdje nikad nije bila pred Zagrebom....I to zbog toga sto se onaj vas pokojni krivozvaljavi dogovarao sa slobom....
Crnogorska Narodna stranka (Mandati kroz istoriju sa izbora): 1990: 13 (10,4%) 1992: 14 (16,41%) 1996: 11 (15,49%) 1998: 5 (6,41%) 2001: 9 (11,69%) 2002: 5 (6,67%) 2006: 2 (2,49%) 2009: 0