Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije ratna zastava nego istorojska I jedina,ratna je zastava zastava srbije pod koji ste klali2civile u BiH pa ti je u kancelariji
@KosacaVukcicAhmet Simbol kraljevine Bosne od prije 700 godina
o cemu ovaj razroki uhljeb prica...pa pod tom zastavom sam u svojoj jedinici imao borce iz svih bosanskih nacija i vjera...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Debili sa klix-a to nije ratna zastava, oni su nam nametnuli taj naziv, to je zastava Republike BiH primljenje po takvom u UN. Ratna zastava ne postoji, postohi zastava Armije BIH
Štabi crni - malo populističke halve?
Ovi imaju neki ozbiljan problem sa zastavama. Ima li kakav psihic medju klixovcima da nam zacas kaze koja je dijagnoza ?
i meni se povraca na genocidnu zastavu pa je poturate svuda....mrs
Gleda kupus jede meso
Frljavi po tvome je trebala kokarda biti haaa.Evo vidi se da ti para na usi izlazi koliko si prokuhao.
Eee crndaku frljane jedan uceram ti staroj ja Kad vidim srpsku zastavu najezim se nedaj boze da doce do rata Jos bo sve sto je srpsko Kad se sjetim koliko ste pobili civila neduzni popalili pobili silovali,Djete ti jepem crndaku Kad si ga poljubio prvi out.
Nije Gradjanski rat, nego agresija Srbije i Hrvatske na Bosnu.
Bosancima ne smeta srednjevjekovna zastava. Ovaj je Vlah, a oni nemaju svoju zastavu niti drzavu. A mi ih pustili da zive u Bosni i niko ih nije dirao. Dzaba sramoti Vlahe.
100% covjek u pravu. Nije to vise zastava BiH. Samo neka postave ovu vazecu na pehar ali i u zgradu vlade RS
Koji cirkus..funkcioneri države a mrze državu u kojoj obnašaju funkcije, te Dodik, te Čović... pa sve instalirano da se ruši BiH iznutra - daBogda imali napade panike kad se budite izjutra... svi hejteri - zabiberim vam materi.. retardinanoj koja vas rodi - i ko vas na funkcije dovodi
E vidi seljacine fujjjjjjjjjj ☝️
Ti da si neki covjek,prije svega bi narastao.Jadu ograniceni,trag ti se zametnuo.
Ne gradjanski rat djikane iz sume...agresija od strane Srbije,JNA,paravojske izdajnika iz BiH stranih placenika tacnije smrdljivih cetnika zajedno sa kamenjarskim srbima iz Hercegovine kao i iz susjedne nam Hrvatske koja je isti agresor kao i Srbija!
Pa zar ovaj jad nesto vidi pa nije primjetio da je to zastava BIH a ova sa zvjezdama nametnuta kao i ovaj zlocinacki ENTITET RS .
Brzojeb ovaj ne vadi....😂😂😂💪🇧🇦...Samo se još nadam da ovi imaju kapacitet da shvate napisano...