Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dilberović je po nalogu Bakira Izetbegovića i SDA doveo na budžetske jasle i DEI Aminu Lagumdžija, suprugu “slučajnog” Zlatka Lagumdžije i propalog lidera lijevog krila SDA-SPD.
To je taj SDA patriotizam direktora...ja cu tvoje zaposli a ti moje..sjede i dogovaraju se izmedju sebe ...svi zaposleni imaju mozda neke veze s tuzilastvom da mogu prenosit informacije ako se desi kakva istraga....burzicka je napredovala u SUD BIH jer je brojne SDAOVCE upozorila na kriminal. I zasto da neko placa porez drzavi kad samo od nje imaju koristi SDAOVCI??
Wow namijestanje radnih mijesta u drzavnim sluzbama BiH? Pa evo ja sam sokiran. Ne, ovo se sigurno desava u nekoj drugoj zemlji. Nema ovog kod nas. I sta cemo sad? Koje su posljedice?
@Kundura Posljedice su da će vladajuće partije biti kažnjene na sljedećim izborima. Narod zno.
Ja tebi, ti meni.
A kad se neko zaposli, ne moze ga se otjerati dok je ziv... I citav zivot na grbaci naroda. Osim ako bankrotira drzava. A nece.
Ovaj Crndak može da šmeka dvije trebe odjednom.
To je taj SDA patriotizam direktora...ja cu tvoje zaposli a ti moje..sjede i dogovaraju se izmedju sebe ...svi zaposleni imaju mozda neke veze s tuzilastvom da mogu prenosit informacije ako se desi kakva istraga....burzicka je napredovala u SUD BIH jer je brojne SDAOVCE upozorila na krimi al.
TUGA I JAD GDJE SE MLADIM I PERSPEKTIVNIM LJUDIMA ZATVARA SVAKI PRISTUP IOLE JACOJ FUNKCIJI.UVIJEK SE NAMIJESTAJU PODOBNI I POSLUSNI UHLJEBI.
Mozete jos malo, al tempom kojim ljudi bjeze, ubrzo nece biti novaca za plate.
mi smo zemlja snova ne treba ti ni loto ni bingo samo ako ti je neko iz familije u politici ti si odmah na drzavnoj sisi nije bitno ni skola niti zanimanje ti si care moj obezbjedjen
ZIVILA BOSNA i HERCEGOVINA NEZAVISNA ,SUVERENA, ,NEDJELJIVA , ZAJEDNICKA SVIH BOSNJAKA BOSNE i HERCEGOVINE !!!!
Dajte imena strnačko-familijarnih uhljeba koje je doveo neugledni Dilberović iz kriminalne organizacije SDA?
Zaposli jos glasova za naredne izbore. Tako izgleda svi opstajete. Kako samo ocaj narod trpi vas sve na vlasti,nikada nisam shvatila