Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro diplomatski umotana izjava.
Nije smio nista drugo ni reci. ha ha
zoranzoranovic, e sad sta je za tebe vazno! 24%, ili 52 % bosnjaka + 14 %hrvata ili tvojih 49% ili 31 % ako vas i toliko ima!?
zoranzoranovic u pravu si odrzace se referendum na kako ti kazes "24%" ali ti ocito zaboravljas ono sto je bitno ato je da vecina odlucuje za NATO a vecina zivi na tvojih"24%".
https://sputniknews.com/amp/europe/201709211057591630-republika-srpska-dodik-nato/ Jbt jesu nakitili... :-O
neće tebe niko ništa ni pitati retardu razroki, koju srbi silu glume hebote, a šaka jada, fatajte se zvezda granda, niste nizašta drugo
Referendum na cijelom teritoriju BiH za pristupanje NATO savezu. To je najispravnije.
@mirsadgluhovic Nema osnova za to. Imaš zakone po kojima treba raditi. Sve ostalo je demonstracija nečije sile. A mislim da će ovaj put Hrvati biti protiv na svim nivoima, dok se ne riješi "hrvatsko pitanje" u FBiH, tj dok ne dobiju pola Federacije na upravljanje kroz teritorijalnu jedinicu.
Kasablije...Bakir vas salta...on prvi nece u NATO....
Ebo vam crnadak ruzni rahljavi mamu
Dovoljno je komično sto srbijanski političari viču da neće u NATO a sve rade u prilog pristupanju, a naši kliču kako ni mi nećemo tj. po ugledu na Srbiju ćemo. Elem ni sami bosanski Srbi ne shvataju sve asistencije pod košem koje prekodrinski Srbi znaju izvesti, što je za respekta ovim tamo jel, jer su u diplomatiji uvijek imali karte ispod stola. Samo mi nije jasno kako BH Srbi ne shvataju da ih se samo zato što žive u BiH apsolutno ništa ne pita za balkanska kretanja.
Pokazao je rat, poraće, diplomatska posjećenost Banjaluke, a i mnogi potezi Vučića prema RS-u i žalosna kolebanja političara iz ovog entiteta. Bosna je zglobna veza u teškoj konstrukciji, koja se haba u svakom pokretu. Ljude koji tamo žive niko ne pita, niti njih šta zanima. Realno.
Uci cemo u nato ali bez ovog sumadinca.
Samo napred, FBiH je zrela za NATO!
Kako god BiH će da uđe u EU i NATO, to nije što mi nešto imamo puno ponuditi u ekonomskom ili vojnom stanju već više zbog što EU i USA ne želi belaja više na balkanu
Mozete u NATO bez RS-a.......tu mogucnost vam je ostavio rahmetlija......
@turbodoppelvergaser ...ne znas ti ni pardajz u salatu da nasec.....ni krompir da oljustis....
@Automatic99 vidim.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel treba pasoš za NATO
Bravo Igore, lepo si im objasnio! BiH mora da sačeka da vidi šta će Srbija pa ako mi ne idemo u NATO neće ni BiH ovakva kakva jeste! Ne bih vas više zadržavao!
BiH je talac Beograda! Hvala Aliji i Bakiru Izetbegoviću, Harisu Silajdžiću i Zlatku Lagumdžiji a možda najveći doprinos je dao g-din Mustafa Cerić!
@vlado.nine O.K. ako je tako, onda nema potrebe ni da se ulazi! Amerika komanduje a mi ne moramo da odvajamo 2% GDP-a i da šaljemo "junake" u Avganistan i Siriju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je dokaz da srbi ne odustaju od genocida u buducnosti.
Ne laprdaj vise Ivanovicevim mislima koga je voz vremena i prostora pregazio davno vec se okreni kao ministar stvarnosti i realnosti