Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laktašenko cestitao Lukašenku.
@B0SNAVJECNA ...A ja cestitam Dodiku sto PC pretvara u surogat Bjelorusije. Time, naravno, ubrzava njenu politicku, ekonomsku, eticku i svaku drugu devastaciju. Lukasenko se blizi kraju; policajci i vojnici pale uniforme, ali Miloradu zelim dozivotni mandat, od srca.
A u Srbiji će priznati izbore?
Vlasnik RS-a je tukao svoj narod prije Lukasenka ispred Boske
Gligor se naputovao, najeo i napio za vrijeme svog ministrovanja od narodnih para kao niko drugi. Sad može i pametovati, šta ga briga.
HAHAHAHAHAHAH!!!!! BRAVO MAJSTORE!!!! SVE VISE I VISE SROZAVAS TAKOZVANU REPUBLIKU SRPSKU!!! TO MI I CEKAMO!!!
Ovo me podsjeca na hajku kad su krenuli na Libiji i Gadafia. Tesko je opstati u svijetu bilo kojem vladaru koji odbije Globalnu Elitu pa bilo to i pandemija a o kreditima koji daju da i ne govorimo. Neko ce pomisliti da ce Putin pomoci Lukasenku ali slaba fajde jer i Putin je skriveni(globalista) dio tih istih.
@JednorukiKrstivoje kad je nesto regularno,javnosti se odmah prikazuje koliko je ljudi izaslo na izbore.Vucic to nije dozvolio,kasnije je izasla neka cifra, koju je Vucic diktirao.Ako na izbore izadje manje od 50 posto cijelokupnog birackog tijelag,izbori se moraju ponoviti.Taj broj govori da nije bilo volja naroda da on dobije jos jedan mandat. Vecina je:50,1 posto.
To je Dodo hoće da bude prvi među cestitarima.
Isra skola diktature, sve putinovi potomci
Francuzi ubili Boga u protestantima ali to je sa višim ciljem i to je sasvim OK a ovamo nanjušili lijepi plijen mogućeg raspada zemlje sa demokratskom opozicijom po mjeri moćnika i sad to samo treba gurnuti ...primjer Sirije Libije, Ukrajine...svima 100x bolje nego prije...možeš mislit'..
Kad Lukasenko pogleda na mapi koja je to drzava, iznenadice se , ona ne postoji.Dodik misli ako se oni otcijepe da ce ih Lukasenko priznati.Ima i ova opcija;trazi mjesto tko bi ga mogao primiti, ako dodje do bjezanja.
Ovaj Dodini se ne trezni , kao da pao u kazan sa vrućom rakijom ili je tako blentav rodjen
Što se Dodicka tiče za njega vrijedi ona - sa svijetom je lako, treba mimo svijeta !!
Dakle najveci nakton u BIH genocidna tvorevina nastala na protjerivanju sada kaze nek se zna da je teror nad sopstvenim narodom ne prihvatljiv aha znaci nad drugima je ok??
isto njesra samo drugo pakovanje
Lukasenko = Erdogan
Simicu, ybo ti DOG MOTHER, sto brises komentare