Komentari (518)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćoro ćoravi!
🤪
🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Daj frljo ne kenjaj! Ja kao Srbin koji sam u OS-BiH ae uopšte ne osjećam da pripadam RS-u i meni ne trebaš čestitati dan RS-a jer za mene to ništa ne znači. Hajde zdravo!
Hajde zdravo Muhamede!
@MileDodik3 ofiran si, prestani sam sebi da lajkas komentare
Time is out. Dayton 2 is ready. Game over !
vas dvojica bi se mogli jebavati preko nekog drugog,a ne preko nase vojske,,,nadojeni mrzovoljci..
RS genocidna bla bla....Samo isto sranje ponavljate. Znas te vi sta ja RAT. To je veoma ozbiljna stvar. Zar vas Karadzic nije upozorio? I zasto Alije nije podpisao Kutiljerov plan? Ne bi bilo voliko krvoprolica imrznje... Je li mislo da ce dobiti citavu Bosnu? Ili je mislio da jedini nacin da Bosna opsatne cijlea je da 'Bosnjaci' budu zrtvovani. I ta ulouga 'zrtve' daje vam legitimitet da nemoze RS da se odcijepi.
nemojte zaboraviti podići spomenik za kukavice iz RSa i njihove bježanije u panici od zelenih beretki koje su ih “silovale” a srbsku nejač, bacali u kaveze sa lavovima... koliko samo lažu teško je i povjerovati...
Isto sranje , drugo pakovanje ...smiješni su ovi iz genocidne tvorevine ... , ne bi ti meni bio ministar , položit zakletvu prvo da ćeš služiti državi na prvom mjestu , ako hoćeš platu da primaš.
Ovaj srbin moze da cita dvije stranice knjige u isto vrijeme, samo kad bi jos srbi znali citati
Moze li mi neko reci gdje ovaj srbin gleda? :D
E moj konju.
Obiljezavanja raznih datuma su odlika rezima kao npr Sjeverne Koreje. Oni tamo nista ne rade korisno samo obiljezavaju neke datume.
i jesu u rangu s. koreje , zaosto narod civilizacijski , mentalno , kako god ...
Uskoro cemo svi mi da slavimo BiH praznike. EU je do kur cilo i ne zeli majmunarije u buducnosti na svojoj granici
Kako se zove neko ko se rodio u Srbiji, prihvatio islam kao rligijsko ubjeđenje i ima pasoš Srbije? Da li smije ići u džamiju i klanjati 5 puta na dan?
Bošnjak smije
Nema vlaha da valja, to su samo naše iluzije i želje, ali je realnost da su bivši turski kmetovi žedni naše krvi i to se nikad neće promjeniti.
Predizborna počela a klix ratnici će sada da ratuju u šesnaest
To je samo tvoje misljenje.
Iskenjam ti se na 9. januar.
Napiši na nekom papiru,pa se iskenjaj...to ti je maximum što možeš