Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti imas pricati potrosio si bogatstvo na putovanja
Crnadak ko Medžed kao sto rekose dole, trzno se iz zimskog sna pa valja gluposti. Jedna sjednica na kojoj je Arnaut bio je donijela vise za BiH nego sva ova silna putovanja koja je Crnadak imao, naravno na racun BH gradjana.
@kinderbueno12 ma totalno frajer nepovezano priča, smlatila ga vremenska razlika u različitim zonama, jet lag i slično
Mislim da je Arnaut ukinuo bijeli hljeb i ustedio pravo puno para koje su inace isle na komoditet ovih neradnika poput Crnatka koji isisava pare iz budzeta, a ucinka nigdje
Cifra koju doticni gosp. navodi, u iznosu od 520.000KM, je u svakom slucaju neosnovana. To mogu biti troskovi za cijeli mandat od tri godine i to za svo osoblje bh Ambasade u Canberra-i , kao i rezijske troskove. Upit za vrijednosti rada Ambasadora BiH dr.Damira Arnauta, pa gosp.Crnadak nema pojma o tome sta je dr.Arnaut sve ucinio za bh zajednicu u Australiji, te je za ocekivati reakciju bh zajednice iz Australije. Ubjedjen sam da bi dr.Arnaut bio mnogo bolji na njegovoj poziciji nego on.
Damir Arnaut uz SDP-og poslanika ima vise predlozenih zakona nego kompletno vijece ministara na celu sa Zvizdicem. Sjetimo se nedavno usvojenog zakona od Arnauta da vozala hitne pomoci imaju prednost u odnosu na vozila funkcionera sto do sada nije bio slucaj, pa ukidanje bijelog hljeba gdje ce se ustediti milioni koji je takodjer prijedlog Arnauta. Pohvale
Samo naprijed g. Arnaut, Vi jedini smijete da ovako javno prozoveete, jer nemate oraha u dzepovima, dok ostali sute a gradjani plaćaju!
Sto Crnadak, SDA vazal, laže? Boji se pomenuti Bakira Sadovica , Izetbegovicevog rodjaka, boji se spomenuti radikala Tarika Sadovica. Ovo je savez Karadžicevih cetnika i SDA radikala koji nas je '92-ge u crno zavio i opet ce ako ih neko ne zaustavi.
Jel ovaj Crnadak glup ili hrabar.??Prozivati najaktivnijeg parlamentarca u BiH je po meni glupost. Mislim da je Arnaut sam predlozio vise zakona nego oni svi zajedno, ko je ukinuo bijeli hljeb, ko je donio zakon da vozila pod pratnjom nemaju prednost u odnosu na hitnu pomoc. To je Arnaut uradio, i jos mnogo toga. Sta si ti uradio Crnadak, osim sto si trosio drzavne pare.
Vjerujete ljudi, da danas nisam vidio Crnadka na ovoj slici otisao bih u policiju da prijavim njegov nestanak , godinu dana ga nisam vidio.
E ja organizovao popa ,sve zivo...samo da kandilo zapalimo i da ga sahranimo. Jbg djaba se bacih u trosak, evo ga ziv.
@Gumica šta će duša, došao vakat da realizira put oko svijeta za mandat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene ne bi zacudilo da ovaj crnadak ne krene redom da napada neke zvanicnike sirom svijeta. On vise ne zna ni koja je njegova drzava od silnih putovanja. Pogubio se totalno.
Šta ti strahobo pričaš .... Bravo za Arnauta bijeli hljeb i hitnu!!!
Ovom mungosu treba uplacivati dva putovanja u isto vrijeme. pa covjek je sposoban da vidi dvije drzave u isto vrijeme. Treba mu to omoguciti :)
hahahhahah, ima od mene za jednu drzavu, treba se utaliti za drugu...hahah
Crnadak nesposobni, napadaš čovjeka koji sve radi da bi bilo bolje ljudima, bolje bi ti bilo da se poklopiš kad već ništa korisno ne radiš.
Crnadak za razliku od tebe, Arnaut je čovjek koji radi u interesu građana. Ukinuo je bijeli hljeb, zahvaljujući njegovom radu hitna pomoć ima pednost nad vašim rotacijama...a šta si ti uradio??? Nisi u stanju ni na sjednicu doći, tako da od tolikih putovanja ne možemo ništa ni očekivati.
mora putovat, nema kad zasjedat ahhahahaha
Šta ćeš ti pričati, nikad nisi na poslu, novac naroda trošiš na privatna putovanja i još imaš obraza da se oglasiš.
Ako se iko bori za interese građana to je Arnaut.... Jedan od primjera su vozila hitne pomoći, koje tražio da budu prioritet....
Sta ocekivati od Crnadka, klasicno smece od covjeka. Arnaut je uradio vise na jednoj sjednici nego Crnadak za citav mandat. Pa dobro, nije ni mogao nista uraditi kada ga nikad nije bilo na sjednicama, al zato urednu platu prima.
Šta ti imaš pričati, nikad nisi na poslu, trošiš državne pare na vlastita putovanja, nesposobnjakovicu jedan.