Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnadak zloupotrebljava ministarsku funkciju za obračun sa političkim protivnicima a Bakirov SDA ga podržava u tome iako on pravi štetu svima jer se ne bavi svojim poslom.
Ja bih ovom posrbljenom hrvatu rekao na ovo DOBRO NUTRO KOLUMBO Sve je vec poznato i pticama na grani oko ovog duga samo izgleda da PDP upravo krece u predizbornu kampanju
Zasto ovo govedo laze kada se zna da je dug koji je treba da se ispalti u robi, upravo zbog Dodika sredjen da se plati u novcu. Jos debil namerno koci sredjen posao, samo da RS ne dobije sto im pripada. Uzivaj turista jos godinu dana, onda gubis imunitet. Nisam siguran da ces smeti proci ulicama RS slobodno i dignute glave.
Bre Cvijanka, jel se to Iz Canade sa buvljaka javljas?
@trir Pa sine moj kada Rusi pricaju o tome, onda mi ne treba ni Cvijanovicka, niti zrikavi ,niti Dodik, niti Bakir. Gledao sam emisju o otme gde ruski ambasador govori o tom dugu i ko je zasluzan. Onda dodje zrikavi turista da prica o necemu. Jadan sve dogovoreno i ne zna realizovati, jer je nesposoban, Ili zna, ali ne zeli da taj novac dobije ta vlada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ko ce rijesiti ratni plinski dug .
Aj bre, ceka hin nova kolijevka u Sibiru!