Danas u Vatikanu
12
Crnadak se sastao s papom Franjom
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li Savez za promjene se kandidovati i u Federaciji? Jedini koji su nešto radili u prošlom mandatu. Ovo ostalo se i dalje bavilo isključivo pljačkom naroda.
SRAMOTNO, ZASTO COVIC, BEVANDA I EKIPA HDZ-a SA OBITELJIMA NARAVNO, NISU PO MILIJARDITI PUT O TROSKU BIH POSJETILI SHOPING CENTRE U RIMU, OVAJ VATIKAN I PAPU?
Valjda će se i njemu sada razbistrit pa da odyebe Dudukove blesave ideje . . . ! ? !
Poruka za Gospodina Crnatka: Neznalico jedna, ekvadorske banane možeš uvijek kupiti u bescijenje u Sarajevu, a ako dobro podudlaš slovenačkom ekspertu za banane (Rostader), dobićeš i besplatno putovanje u istočni Sibir.
dvije ublehe
Ti im se pridruži pa će bit ubleha, papa i blento ... ! ! !
Igor se malo zajebbo, papa svojim dodirom lijeci samo bogalje a ne frljavce.
Jos samo neko iz reda Bosnjaka da se sastane s papom pa smo valjda gotovi.
@VlaskaKuga Naser ce da bude predsjednik Bosne 2018 ako Bog da insAllah
@NevesinjskaPuska predlazem iz reda Bosnjaka ovog RBIHseserenars
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma dokle više izleti u Vatikan, jedan po jedan idu papi. Daj ba više sjašite sa tog budžeta na egzotične destinacije i bavite se svojim poslom !!!!!!! Hoćemo djela, ne mlaćenje prazne slame.
Jednim okom skica Vatikan, drugim SPC.
a kitom busi tvoju mamu
eh sta sam samo krajiskih cura naslago
PRIKAŽI ODGOVORE (4)